Sisteme de supraveghere ieftine cu o camera de exterior si una de interior

s5

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Sisteme de supraveghere cu 2 camere interior exterior 

More details

This product is no longer in stock

614,40 lei

Descriere
Specificatii

Acest kit camere supraveghere este compus din :

1 buc dvr stand alone

dvr stand alone

DVR Stand alone 504TS

DVR ASROCK seria 5 4 canale video 4 canale audio, compresie H264, display: 100fps, video out: 2*bnc @ vga inregistrare: FULL D1- 100fps,wan, slot s-ata*1 (<2Tb), telecomanda IR, mouse, PTZ dual streamming, CMS, vizualizare smart phone, meniu limba romana

1 bucata 

camere supraveghere interior

Camere video de supraveghere...

Camera supraveghere DOME IR de interior , senzor CCD 1/4 Sharp, 24 LED-uri IR / distanta IR: 20 m, lentila fixa 3.6 mm, 420 TVL

1 bucata

camera supraveghere exterior

Camere de supraveghere video...

Camere  supraveghere de exterior cu lentila fixa 3,6 mm si 36 bucati de leduri IR, distanta iluminare de maxim 30 M, 1/4" CCD SHarp 420 TVL

2 bucati alimentator 12V/1A

4 conectori bnc

Puteti urmari in direct tot ce se intampla in zona supravegheata cu camerele, doar cu un laptop sau un telefon performant si bineinteles o conexiune la internet.

In cazul in care aveti copii si vreti sa vedeti ce fac in timp ce dumneavoastra sunteti la munca, acest lucru nu necesita decat un click si veti afla imediat ceea ce doreati.

Tinand cont de pericolele care au inceput sa existe la tot pasul si mai ales de faptul ca preturile camerelor de supraveghere au scazut extrem de mult fata de alti ani, nu exista nici un motiv pentru care sa nu achizitionati un sistem de supraveghere, pentru a putea merge la munca, sau in calatorii linistit stiind ca apartamentul sau casa dumneavoastra este sub stricta monitorizare si ca nimeni nu poate intra fara sa fie filmat.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sisteme de supraveghere ieftine cu o camera de exterior si una de interior

Sisteme de supraveghere ieftine cu o camera de exterior si una de interior

Sisteme de supraveghere cu 2 camere interior exterior 

Scrieţi o recenzie

banner camere supraveghere

Camere de supraveghere falsecamere de supraveghere false

Reprezinta cea mai ieftina solutie de securizare a locuintei sau biroului dumneavoastra. Detaliile fine fac ca deosebirea dintre acestea si o camera normala sa fie invizibila. Unele modele sunt dotate cu led de prezenta sau chiar se pot misca. Trebuie sa aveti in vedere ca pe piata nu sunt un numar destul de mare de modele false, recunoasterea lor fiind posibila imediat de catre cineva "avizat".

Camere de supraveghere ascunsecamere de supraveghere ascunse

Conoscute ca si "nanny cams" ele au abilitatea de a filma sau fotografia persoanele din raza lor de acoperire fara ca acestea sa banuiasca ca se afla sub motorizare. Toate sunt dotate cu lentila de tip pinhole, o lentila foarte mica de marimea unui varf de creion. Cel mai des, aceste camere sunt disimulate in senzori de alarma sau fum. Din acesti senzori se poate scoate cu usurinta partea electronica si lentila, ulterior putand sa le ascundeti in orice (ex. tavan fals, jucarii de plus). Unele modele au integrate si microfoane, facand astfel posibila si inregistrarea audio.

Camere de supraveghere wirelesscamere de supraveghere wireless

Dupa cum zice si numele, aceste camere transmit semnalul video prin aer catre un receptor video sau un router wireless. Trebuie sa aveti in vedere totusi ca aceste tipuri de camere au nevoie de alimentare permanenta. In functie de tipul carcasei aceste camere pot fi montate in interiorul cladirilor cat si pe exterior.

Camere de supraveghere ip

Mult mai avansate tehnologic, aceste camere se leaga direct la retea, transmitand prin internet fluxul video. Ele pot fi accesate de orice calculator sau telefon 3G. In ceea ce priveste partea de inregistrare, ele vin in pachet cu un soft care se instaleaza pe un calculator, inregistrarea facandu-se astfel la distanta. De obicei softul permite inregistrarea de pana la 256 camere aflate in locatii diferite.
O alta varianta de inregistrare pentru camere ip sunt mai nou aparutele NVR-uri(network video recorder) sau HVR( hibryd video recorder care este o combinatie intre clasicul DVR si un NVR). Pentru compatibilitatea cu aceste unitati de inregistrare, aceste camere de supraveghere trebuie sa aiba inclus protocolul de comunicatie ONVIF.
 

Sistem clasic de camere de supravegherecamere de supraveghere exterior

Este si cel mai folosit sistem de supraveghere. Acesta este format dintr-o unitate dvr de 4,8, 16 canale si camerele de supraveghere analogice. Semnalul acestor se transmite fie prin cablu coaxial, legatura facandu-se prin conectori bnc, fie prin cablu UTP, legatura facundu-se folosind videobaloane. In acest sistem se pot folosi camere de supraveghere exterior sau camere video de supraveghere pentru interior.

Pentru orice alte detalii legate de tipurile de camere supraveghere va stam la dispozitie.