Kit sistem de supraveghere video exterior cu 1 camera AHD de 1200 de linii TV si DVR ADN-448

s1camextahd

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Sistemul de supraveghere poate fi folosit atat la interior dar cu precadere in exterior. Sistemul poate fi accesat prin internet de pe orice dispozitiv si este compus din:

-1 camera de exterior de tip AHD cu 1200 de linii Tv si 36 leduri infrarosu
-dvr cu 4 canale de tip ADN-448
-surse de alimentare.

More details

lei 427.20

Descriere
Specificatii

Sistemele noastre de supraveghere se remarca printr-o instalare usoara, un program simplu de start-up, prin controalele prietenoase, instructiunile de utilizare simple si evident prin raportul calitate-pret extraordinar pentru piata din Romania. Pentru o supraveghere video in exterior eficienta intr-o locatie care nu are nevoie de prea multe camere de supraveghere va recomandam un kit gata configurat de catre expertii nostrii format din:

-1 camera de exterior de tip AHD cu 1200 de linii Tv si 36 leduri infrarosu
-dvr cu 4 canale de tip ADN-448
-surse de alimentare.

In plus veti avea nevoie de un hard-disk pe care il puteti procura de pe site-ul nostru, unde va oferim astfel de harduri cu dimensiuni cuprinse intre 500G si 1Tb

Tehnologia AHD

Un kit de supraveghere performant care foloseste tehnologia Analog High Definition pentru o supraveghere video exterioara de calitate. Analog High Definition (AHD) este o tehnologie de ultima generatie in domeniul supravegherii video care permite transmiterea semnalului video fara intarzieri, distorsiuni sau pierderi din calitatea transmisa. Prin achizitionarea acestui sistem AHD vei beneficia de fiabilitate si pret comparabil cu cel al unui sistemul analog, dar vei avea calitatea imaginii pe care ti-o ofera un sistem IP. De asemenea, poti transfera imagini, sunete si date, prin intermediul aceluiasi cablu coaxial. Fiecare detaliu va fi extrem de bine conturat si de clar, imbunatatind experienta dumneavoastra vizibil. Beneficiati de imagini de o calitate ireprosabila prin care puteti identifica cu usurinta infractorii, sau numerele masinilor lor prin tehnologia AHD, mult superioara tehnologiei analog, dar cu un pret similar. Camera de exterior pe care kit-ul o foloseste sunt camere video de exterior de tip AHD-ZIM36-100 cu 1200 de linii TV si 36 de leduri infrarosu. Aceste led-uri se activeaza pe timp de noapte si ajuta camera sa ofere imagini de o calitate foarte buna pe distante ce ating 20 de metri.

Senzor imagine OV9712+HI3518, rezolutie max 720P (1280x720)
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IRCUT
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD Da


Cu un  senzor de imagine de tip CMOS, camerele AHD reusesc sa avantajeze utilizatorul imbunatatind experienta vizuala a acestuia. In plus, acest senzor cu care este prevazut modelul de camera AHD-ZIM36-100 consuma mult mai putin curent in comparatie cu senzorul CCD iar calitatea imaginii pare similara. De remarcat ca acest senzor de tip CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor) poate schimba instantaneu capturarea imaginilor cu inregistrarea de filme. Importanta lui creste cu atat mai mult cu cat este vorba desprc camere video de exterior si asta pentru ca senzor utilizat de AHD-ZIM36-100 este excelent la capturarea de imagini in natura si in aer liber. Rezolutia de 1200 de linii Tv si chipsetul de ultima generatie OV7912+Nextchip 2431 Korea asigura o calitate si mai buna a imaginilor dumneavoastra. Cu un design elegant si o lentila fixa de 3.6mm, cele patru camere vor oferi nu doar un aspect placut locatiei dumneavoastra ci si imagini de o calitate excelenta.  

DVR de ultima generatie fiabil, performant si eficient

DVR-ul inclus in acest kit este un device cu 4 canale, ADN 448 care ofera vizionare in timp real a tuturor camerelor video precum si functia pentaplex. Prin intermediul sau, utilizatorii vor beneficia si de functii speciale precum detectare a miscarii, orbirea video sau pierderi video, dar si de un management inteligent al Hard Drive-ului (hibernarea HDD-ului atunci cand devine inactiv, functia RAID, alarma in caz de defectiune a HDD-ului). Calitatea inregistrarilor si imaginilor oferite este una excelenta, iar raportul calitate-pret cu care acest dispozitiv se vinde este unul formidabil. 

DVR-ul ADN 448 este foarte apreciat si datorita rezolutiei la inregistrare dar si pentru ca are capacitatea de a suporta camere video de supraveghere de tip internet protocol (IP). In plus, ADN 448 foloseste compresia video H.264, menita sa gestioneze in mod inteligent spatiul de pe hard diskul utilizatorului. ADN-448 are 4 intrari video clasice BNC, 4 intrari audio, port VGA, HDMI precum si porturi USB pentru back-up si control.

Canale video 4
Canale audio 4
Rezolutie la inregistrare Pure Analog:4*960H or 4*AHD-M, Pure Network: 8*720P; 4 *720P; 8*1080P; 4*1080P, Mixed2*AHD-M analog+2*720P network
Iesiri video HDMI, VGA, BNC
Harddisk 4 T ( nu este inclus)
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 100
Procesor Huawei Hi 3520D
Protocol ONVIF 2.2
AHD Da
Interfata retea RJ45 10M/100M
Rata ocupare spatiu 960H:12~20G/ day*canal, 720P:~20G/ day*canal, 691.2M/ day*canal
Compresie audio G.711A
Compresie video H.264(High Profile)
Control PTZ RS485
USB 2

Beneficiaza in plus de o interfata HDMI care ii ofera o calitate impresionanta din punct de vedere al inregistrarii si capturii de imagini. Totodata, acest tip de DVR-ul mai dispune de o interfata ce suporta un hard-disk de maximum 4 TB, port VGA (conecteaza monitorul la DVR), dar si de un meniu in mai multe limbi de circulatie internationala, dual-stream (vizualizarea pe mobil va fi rapida si usoara.

Prin intermediul sau puteti sa va supravegheati sistemul si pe internet de la distanta. O conexiune rapida, o parola si o adresa ip este tot ceea ce va trebuie, iar printr-un smartphone sau laptop supravegherea video de la distanta este mai accesibila ca niciodata!

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Kit sistem de supraveghere video exterior cu 1 camera AHD de 1200 de linii TV si DVR ADN-448

Kit sistem de supraveghere video exterior cu 1 camera AHD de 1200 de linii TV si DVR ADN-448

Sistemul de supraveghere poate fi folosit atat la interior dar cu precadere in exterior. Sistemul poate fi accesat prin internet de pe orice dispozitiv si este compus din:

-1 camera de exterior de tip AHD cu 1200 de linii Tv si 36 leduri infrarosu
-dvr cu 4 canale de tip ADN-448
-surse de alimentare.

Scrieţi o recenzie