Kit sistem de supraveghere video pentru exterior cu doua camere AHD exterior de 1200 linii TV si 36 leduri infrarosu

adpZim36

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

-2 camere video AHD ZIM36 cu leduri infrarosii ce permit vizualizarea pe timp de noapte la o distanta de pana la 25 m

-1 dvr 4 ADP-304 realtime

- alimentatoare

- conectica

More details

lei 477.00

Descriere
Specificatii

Sistemul de supraveghere poate fi folosit atat la interior cat si la exterior si poate fi accesat prin internet de pe orice dispozitiv. In plus, sistemele noastre de supraveghere se remarca prin intructiuni foarte simple de utilizare, instalare usoara, un program simplu de start-up, controale prietenoase si suport tehnic nelimitat.

Kitul este format din :

-2 camere video AHD ZIM36 cu leduri infrarosii ce permit vizualizarea pe timp de noapte la o distanta de pana la 25 m

-1 dvr 4 ADP-304 realtime

- alimentatoare

-conectica


Camera de exterior AHD-ZIM36-100 are o carcasa metalica foarte rezistenta la intemperii, ceea ce o transforma intr-un adevarat luptator impotriva capriciilor vremii atunci cand este montata in exterior. Asamblarea ei se face foarte rapid si beneficiaza de suport de montare cu 3 brate. In ceea ce priveste conectarea video, aceasta se poate face prin conectori bnc. Acest model de camera este dotat cu un senzor digital 1/4" CMOS 1.0MP,720P , OV7912+Nextchip 2431 Korea si are o rezolutie de 1200 de linii TV. Foarte importante la aceasta camera sunt functiile ei speciale, si atentie, nu sunt deloc putine. AHD-ZIM36-100 vine cu functii IR-Cut, 3DNR, DWDR, OSD dar si cu auto-focus si auto iris. In privinta inregistrarii pe timp de noapte, lentilele fixe de 3.6mm ajutate de cele 36 de led-uri infrarosu asigura o vizualizare impresionanta, chiar daca luminozitatea se pierde pe distante de pana la 20-30 de metri. Unghiul ei de vizualizare este de aproximativ 90 de grade.

Caracteristici camere Zim36:

Senzor imagine OV9712+HI3518, rezolutie max 720P (1280x720)
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IRCUT
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD Da


Un plus impresionant pentru acest sistem simplu il reprezinta DVR-ul ADP-304. Acesta este practi dispozitivul care inregistreaza si reda imaginile primite de la camerele de supraveghere deexterior si care te va impresiona prin performantele sale. Modelul de DVR poate concentra in acelasi timp camere analogice si camere IP fiind o alegere perfecta pentru aplicatii atat comerciale cat si necomerciale. Device-ul foloseste compresia video H.264 cel mai eficient si mai cunoscut standard de compresie video de pe piata. Acest encoder video creat in parteneriat de MPEG si Video Coding Experts Group (VCEG) se remarca printr-o rata de compresie foarte ridicata putand sa reduca dimensiunea unui fisier video digital, fara a compromite calitatea imaginii.

Cuvintele care descriu cel mai bine acest DVR sunt durabilitatea, fiabilitatea si eficienta, iar optiunea de a-l alatura camerelor de exterior AHD-ZIM36-100 nu doar ca ridica nivelul performantelor la care te asteptai, dar iti asigura si siguranta de care ai nevoie  printr-o monitorizare mai mult decat eficienta. Vei controla absolut totul in timp real (DVR-ul ofera imagini in timp real la o rezolutie de 720p) si poti accesa acest sistem inclusiv de pe internet. Ai nevoie de o conexiune buna, de un ip si de o parola. DVR-ul iti face legatura cu orice telefon mobil compatibil, sau cu o tableta, ipad sau laptop pe care il ai la indemana. De altfel, ADP-304 este perfect compatibil cu iPhone, ipad, Windows Phone, Android, Blackberry sau Symbian.

Specificatii DVR:

Audio
Intrari 1
Iesiri 1
Video
Intrari 4
Iesiri VGA, HDMI, RETEA
Alarma
Detectie Miscare 4 Canale
Functii Inregistrare, PTZ, Tur, Alarma, Video Push, Email
Alerta prin e-mail Trimitere date catre mail predefinit
Display
Posibilitati conectare monitor calculator prin VGA si TV prin HDMI
Impartire display 4 Canale / 1 Canal
OSD Titlul camerei, Timp, Pierderi Video, Alarma, Detecte Miscare, Inregistrare
Inregistrare
Compresie Video H.264
Compresie Audio ADPCM
Rezolutie selectabila - 1080P, 720P, 960H
Cadre pe secunda inregistrare 100
Mod inregistrare Manual\Cronometru\Detectie Miscare\Pe baza de senzor
Redare si Backup
Mod Cautare Toate, Canal, Manual, Timp, Data, Detectie Miscare, Senzor
Functii Playback Redare, Pauza, Stop, Derulare, Redare accelerata, Redare in reluare, Zoom Digital
Mod Back-up Prin dispozitiv USB/Retea (copie de siguranta a fisierelor direct in format AVI)
Retea
Browser Internet Explorer 6-10, Chrome
Interfata 1 RJ45 10M/100M
Functii Retea HTTP, IPv4, TCP/IP, SMTP, DHCP, DNS, PPPOE, DDNS
Software CMS pentru orice versiune de windows
Platforme Mobile iPhone, ipad, Windows Phone, Android, Blackberry, Symbian
Mod functionare NVR-HVR
Selectii posibile Only Analog (AHD DVR): 4*AHD-M/4*AHD-L, Analog + IP(HVR): 2*AHD-M(Analog)+2*720P(IP), Only IP (NVR): 4*1080P/8*1080P/4*720P/8*720P/1*1080P 4ch AHD-L or 4ch AHD-M
Stocare
Tip Interfata SATA
Capacitate max 4T, nu este inclus HDDAsistenta gratuita

Acordam asistenta tehnica telefonic, fara limita de timp, pentru orice echipament cumparate. Nu pregetati - daca aveti o nelamurire sau nevoie de asistenta pentru configurarea optiunii de vizualizare de la distanta...personalul nostru profesionist si prietenos este aici si gata sa va ajute! De cele mai multe ori, o situatie se poate rezolva prin intermediul accesului de la distanta a sistemului iar treaba se va rezolva in cateva minute. Suntem aici si suntem gata sa va ajutam!

Garantia calitatii noastre

Vindem doar produse de incredere care au fost testate riguros si care au un palmares. Oricare element este vandut sigilat si are un ghid usor de urmat. In plus, este dublu verificat fiecare produs in cadrul fabricii inainte de livrarea acestora pentru a ne asigura pe intreaga operationalitate a acestuia si ca urmeaza standardele. Scopul nostru este simplu - calitate pe care puteti conta si nivel de 100% multumire a clientilor.

Garantia de 2 ani

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garantie valabila 2 ani de zile de la data vanzarii. In tot acest timp, produsele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru suprasarcini).

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Kit sistem de supraveghere video pentru exterior cu doua camere AHD exterior de 1200 linii TV si 36 leduri infrarosu

Kit sistem de supraveghere video pentru exterior cu doua camere AHD exterior de 1200 linii TV si 36 leduri infrarosu

-2 camere video AHD ZIM36 cu leduri infrarosii ce permit vizualizarea pe timp de noapte la o distanta de pana la 25 m

-1 dvr 4 ADP-304 realtime

- alimentatoare

- conectica

Scrieţi o recenzie