Kit sistem de supraveghere mixt cu o camera de interior si una pentru exterior cu 1200 de linii TV

kitmixt

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

- 1 DVR ADP-304 realtime

- 1 camera pentru interior de tip dome AHD-IRDOME-100 cu 24 de leduri infrarosu si 1200 de linii TV

- 1 camera pentru exterior model AHD-ZIM36-100 cu 36 de leduri infrarosu si 1200 de linii TV

- 2 alimentatoare

- 4 conectori bnc

More details

lei 477.40

Descriere
Specificatii

Sistemele de securitate sunt foarte eficiente, fie ca vorbim despre locuri publice sau private. In zilele noastre, un astfel de sistem este indiscutabil cea mai frecventa alegere pentru monitorizarea, protectia si siguranta persoanelor, proprietatilor sau cladirilor. Sistemele de securitate si camerele de supraveghere pot fi achizitionate intr-o varietate imensa de configuratii, dimensiuni si functii si iti poti alege sistemul in functie de nevoi. Si, datorita faptului ca aceasta tehnologie nu este scumpa, poti sa-ti maresti sistemul pentru o acoperire mai mare, in masura in care vei avea nevoie, fara sa-ti faci griji in privinta costurilor. Am configurat pentru dumneavoastra un nou sistem mixt de interior si exterior, sustinut de performantele impresionante ale dispozitivului de inregistrare si redare de ultima generatie, DVR-ul ADP-304 realtime.


Sistemul este compus din:

- 1 DVR ADP-304 realtime

- 1 camera pentru interior de tip dome AHD-IRDOME-100 cu 24 de leduri infrarosu si 1200 de linii TV

- 1 camera pentru exterior model AHD-ZIM36-100 cu 36 de leduri infrarosu si 1200 de linii TV

- 2 alimentatoare

- 4 conectori bnc

Pentru finalizarea instalarii veti mai avea nevoie de un hard-disk. Puteti apela la un HDD  de 500G sau de 1T in functie de cate zile de inregistrare veti dori sa pastrati.


Camerele de interior de tip dome, dotate cu carcasa din plastic mizeaza pe un senzor digital de 1/4" CMOS  1.0MP, 720P, OV7912+Nextchip 2431 Korea .Aceste dispozitive de interior sunt capabile sa surprinda imagini pe o distanta de 20 de metri, chiar si cand lumina in apartament este stinsa, datorita sprijinului oferit de cele 24 de leduri infrarosu. Acestea au capacitatea de a "vedea" radiatii infrarosii, chiar si in conditii de iluminat scazut, cu ajutorul senzorului CMOS care este in mod evident, sensibil la lumina infrarosie sau la captarea unei lumini vizibile doar pentru el, si trimiterea ei catre monitorul sau camera video. Camera beneficiaza si de o rezolutie impresionanta (1200 de linii TV), dar si de  cateva functii speciale precum IR-Cut, 3DNR, OSD, DWDR, Analog High Definition si Normal Analog Camera (selectezi usor din OSD joystick).

Caracteristici tehnice camera interior de tip dome:

Senzor imagine 1/4" CMOS 1.0MP,720P , OV7912+Nextchip 2431 Korea
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale 960H,DWDR,DNR, OSD
Temperaturi de functionare 0-50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD DaCamera de supraveghere exterior cu care este prevazut acest kit de securitate este un model AHD-ZIM-36-100, care ofera inregistrari exceptionale pe timp de zi si mai mult decat impresionante pe timp de noapte pe o distanta de maxim 25 de metri. Camera este prevazuta cu lentile de 3.6mm si cu un senzor de 1/4" CMOS de 1.0MP.

De asemenea, aceasta camera model AHD-ZIM36-100 are 1200 de linii TV si este foarte rezistenta la utilizarea in afara, putand functiona la temperaturi cuprinse intre -20 de grade si plus 50 de grade Celsius. Echipamentul are un pret mai mult decat rezonabil raportat la calitatea pe care o ofera, iar instalarea este atat de facila incat se poate realiza de catre oricine.

Caracteristici tehnice camera video exterior:

Senzor imagine OV9712+HI3518, rezolutie max 720P (1280x720)
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IRCUT
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD DaModelul de DVR ADP - 304 este deosebit de apreciat pe piata din Romania. El foloseste o compresie video de ultima generatie H.264 care practic nu forteaza DVR-ul in a salva inregistrarile pe o mare parte din spatiul de stocare ci, prin intermediul H.264, imaginile inregistrate vor fi comprimate si salvate in mod inteligent pe HDD. Interfata sa este usor de utilizat si se poate naviga prin meniu cu ajutorul unui mouse. Aparatul detine un sistem propriu de operare, ceea ce ii confera stabilitate in operare si exploatare

. De asemenea device-ul poate inregistra, de asemenea, automat sau programat, iar imaginile sunt redate in timp real la o rezolutie maxima de 720p. In plus va puteti controla sistemul fara probleme si de la distanta! Aveti nevoie doar de o conexiune solida la internet, de un ip si o parola, iar DVR-ul va ajuta ca operatiunea sa se desfasoare normal si corect. Indiferent ca esti in concediu cu familia, in fata unui laptop, in masina, sau pe telefonul mobil, intr-un mall, va puteti controla activitatea sistemului fara emotii. DVR-ul ADP-304 este compatibil cu iPhone, ipad, Windows Phone, Android, Blackberry sau Symbian

Specificatii DVR:

Audio
Intrari 1
Iesiri 1
Video
Intrari 4
Iesiri VGA, HDMI, RETEA
Alarma
Detectie Miscare 4 Canale
Functii Inregistrare, PTZ, Tur, Alarma, Video Push, Email
Alerta prin e-mail Trimitere date catre mail predefinit
Display
Posibilitati conectare monitor calculator prin VGA si TV prin HDMI
Impartire display 4 Canale / 1 Canal
OSD Titlul camerei, Timp, Pierderi Video, Alarma, Detecte Miscare, Inregistrare
Inregistrare
Compresie Video H.264
Compresie Audio ADPCM
Rezolutie selectabila - 1080P, 720P, 960H
Cadre pe secunda inregistrare 100
Mod inregistrare Manual\Cronometru\Detectie Miscare\Pe baza de senzor
Redare si Backup
Mod Cautare Toate, Canal, Manual, Timp, Data, Detectie Miscare, Senzor
Functii Playback Redare, Pauza, Stop, Derulare, Redare accelerata, Redare in reluare, Zoom Digital
Mod Back-up Prin dispozitiv USB/Retea (copie de siguranta a fisierelor direct in format AVI)
Retea
Browser Internet Explorer 6-10, Chrome
Interfata 1 RJ45 10M/100M
Functii Retea HTTP, IPv4, TCP/IP, SMTP, DHCP, DNS, PPPOE, DDNS
Software CMS pentru orice versiune de windows
Platforme Mobile iPhone, ipad, Windows Phone, Android, Blackberry, Symbian
Mod functionare NVR-HVR
Selectii posibile Only Analog (AHD DVR): 4*AHD-M/4*AHD-L, Analog + IP(HVR): 2*AHD-M(Analog)+2*720P(IP), Only IP (NVR): 4*1080P/8*1080P/4*720P/8*720P/1*1080P 4ch AHD-L or 4ch AHD-M
Stocare
Tip Interfata SATA
Capacitate max 4T, nu este inclus HDDAsistenta gratuita

Acordam asistenta tehnica telefonic, fara limita de timp, pentru orice echipament cumparate. Nu pregetati - daca aveti o nelamurire sau nevoie de asistenta pentru configurarea optiunii de vizualizare de la distanta...personalul nostru profesionist si prietenos este aici si gata sa va ajute! De cele mai multe ori, o situatie se poate rezolva prin intermediul accesului de la distanta a sistemului iar treaba se va rezolva in cateva minute. Suntem aici si suntem gata sa va ajutam!

Garantia calitatii noastre

Vindem doar produse de incredere care au fost testate riguros si care au un palmares. Oricare element este vandut sigilat si are un ghid usor de urmat. In plus, este dublu verificat fiecare produs in cadrul fabricii inainte de livrarea acestora pentru a ne asigura pe intreaga operationalitate a acestuia si ca urmeaza standardele. Scopul nostru este simplu - calitate pe care puteti conta si nivel de 100% multumire a clientilor.

Garantia de 2 ani

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garantie valabila 2 ani de zile de la data vanzarii. In tot acest timp, produsele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru suprasarcini).

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Kit sistem de supraveghere mixt cu o camera de interior si una pentru exterior cu 1200 de linii TV

Kit sistem de supraveghere mixt cu o camera de interior si una pentru exterior cu 1200 de linii TV

- 1 DVR ADP-304 realtime

- 1 camera pentru interior de tip dome AHD-IRDOME-100 cu 24 de leduri infrarosu si 1200 de linii TV

- 1 camera pentru exterior model AHD-ZIM36-100 cu 36 de leduri infrarosu si 1200 de linii TV

- 2 alimentatoare

- 4 conectori bnc

Scrieţi o recenzie