Kit de supraveghere exterior cu 4 camere video AHD 30 m

KitX4zim

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Componenta:

- 4 camere video de supraveghere exterior AHD-ZIM36-100 cu rezolutie de 1200 de linii TV si 36 leduri infrarosu
- Dvr 4 canale ADP-304 realtime
- 4 alimentatoare de 1A
- 8 conectori BNC

More details

lei 713.00

Descriere
Specificatii

Kit-ul de supraveghere pe care vi-l recomandam spre cumparare este format din:


- 4 camere video de supraveghere exterior AHD-ZIM36-100
- Dvr 4 canale ADP-304 realtime
- 4 alimentatoare de 1A
- 8 conectori BNC


Acesta este un sistem de supraveghere video profesional conceput astfel incat sa ofere un randament maxim si un raport pret/calitate optim. Fiind destinat uzului exterior, sistemul poate fi in pericol, fara camere cu anumite caracteristici. Camerele de supraveghere de exterior sunt deseori expuse intemperiilor, astfel ca acestea, pe langa o anumita performanta pe care trebuie sa o atinga datorita caracteristicilor lor tehnice, trebuie sa fie totodata rezistente in fata anumitor factori nocivi.

Vremea capricioasa iti poate afecta sistemul de supraveghere video, astfel ca este foarte important sa iti achizitionezi produse de calitate, care nu se vor deteriora la impactul cu mediul. Camerele de supraveghere exterior incluse in acest kit au fost evaluate la IP66, ceea ce inseamna ca utilizarea lor in exterior se poate face fara probleme, indiferent de capriciile vremii si de eventualele intemperii. Evaluarea IP este un cod simplu care acopera o gama larga de standarde internationale pentru carcase si echipamente electrice. Prima cifra reprezinta nivelul de protectie impotriva prafului in timp ce ce-a dea doua cifra, reprezinta nivelul de protectie impotriva lichidelor.

Aceste camere ZIM36-100 nu sunt insa doar foarte rezistente la impactul cu mediul exterior ci si suficient de calitative. Dotate cu senzor de imagine de 1/4" CMOS, 1.0MP, 720p, camerele de acest tip au o rezolutie de 1200 de linii TV. Calitatea HD a imaginilor este in plus argumentata de noul chipset OV7912+Nextchip 2431 Korea. De asemenea, aceste camere sunt prevazute cu 36 de leduri infrarosu, care le ajuta sa ofere imagini de foarte buna calitate. Infrarosul incorporat in aceste camere este proiectat pe o distanta de maxim 25m pe timp nocturn, fara sa afecteze calitatea imaginilor inregistrate. Pe langa aceste avantaje AHD-ZIM36-100 se monteaza foarte usor pe tavan sau pe perete si detine functii importante precum auto-focus, auto-iris, IR-Cut, 3DNR, OSD, DWDR, Analog High Definition (AHD ) si Normal Analog Camera (selectezi usor din OSD joystick).

Caracteristici tehnice camera exterior:

Senzor imagine OV9712+HI3518, rezolutie max 720P (1280x720)
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IRCUT
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD DaDVR-ul ADP-304 este dispozitivul care inregistreaza si reda imaginile primite de la camerele de supraveghere de interior si exterior si care te va impresiona prin performantele sale. Acest model poate concentra in acelasi timp camere analogice si camere IP fiind o alegere perfecta pentru aplicatii atat comerciale cat si necomerciale. Device-ul foloseste compresia video H.264 cel mai eficient si mai cunoscut standard de compresie video de pe piata. Acest encoder video creat in parteneriat de MPEG si Video Coding Experts Group (VCEG) se remarca printr-o rata de compresie foarte ridicata putand sa reduca dimensiunea unui fisier video digital, fara a compromite calitatea imaginii. Cuvintele care descriu cel mai bine acest DVR sunt durabilitatea, fiabilitatea si eficienta.

ADP-304 este atat AHD, DVR normal si NVR in acelasi timp si vine cu o gama larga de optiuni de supraveghere destinate special pentru necesitatile dumneavoastra. In modul de functionare NVR selectiile posibile sunt: Only Analog (AHD DVR): 4*AHD-M/4*AHD-L, Analog + IP(HVR): 2*AHD-M(Analog)+2*720P(IP), Only IP (NVR): 4*1080P/8*1080P/4*720P/8*720P/1*1080P 4ch AHD-L or 4ch AHD-M.  Acest sistem prevazut cu o carcasa de plastic, are o interfata SATA ce va suporta un HDD de pana la 4TB, in asa fel incat inregistrarile tale vor putea fi stocate pentru foarte mult timp.

Specificatii DVR:

Audio
Intrari 1
Iesiri 1
Video
Intrari 4
Iesiri VGA, HDMI, RETEA
Alarma
Detectie Miscare 4 Canale
Functii Inregistrare, PTZ, Tur, Alarma, Video Push, Email
Alerta prin e-mail Trimitere date catre mail predefinit
Display
Posibilitati conectare monitor calculator prin VGA si TV prin HDMI
Impartire display 4 Canale / 1 Canal
OSD Titlul camerei, Timp, Pierderi Video, Alarma, Detecte Miscare, Inregistrare
Inregistrare
Compresie Video H.264
Compresie Audio ADPCM
Rezolutie selectabila - 1080P, 720P, 960H
Cadre pe secunda inregistrare 100
Mod inregistrare Manual\Cronometru\Detectie Miscare\Pe baza de senzor
Redare si Backup
Mod Cautare Toate, Canal, Manual, Timp, Data, Detectie Miscare, Senzor
Functii Playback Redare, Pauza, Stop, Derulare, Redare accelerata, Redare in reluare, Zoom Digital
Mod Back-up Prin dispozitiv USB/Retea (copie de siguranta a fisierelor direct in format AVI)
Retea
Browser Internet Explorer 6-10, Chrome
Interfata 1 RJ45 10M/100M
Functii Retea HTTP, IPv4, TCP/IP, SMTP, DHCP, DNS, PPPOE, DDNS
Software CMS pentru orice versiune de windows
Platforme Mobile iPhone, ipad, Windows Phone, Android, Blackberry, Symbian
Mod functionare NVR-HVR
Selectii posibile Only Analog (AHD DVR): 4*AHD-M/4*AHD-L, Analog + IP(HVR): 2*AHD-M(Analog)+2*720P(IP), Only IP (NVR): 4*1080P/8*1080P/4*720P/8*720P/1*1080P 4ch AHD-L or 4ch AHD-M
Stocare
Tip Interfata SATA
Capacitate max 4T, nu este inclus HDD 

Asistenta gratuita

Acordam asistenta tehnica telefonic, fara limita de timp, pentru orice echipament cumparate. Nu pregetati - daca aveti o nelamurire sau nevoie de asistenta pentru configurarea optiunii de vizualizare de la distanta...personalul nostru profesionist si prietenos este aici si gata sa va ajute! De cele mai multe ori, o situatie se poate rezolva prin intermediul accesului de la distanta a sistemului iar treaba se va rezolva in cateva minute. Suntem aici si suntem gata sa va ajutam!

Garantia calitatii noastre

Vindem doar produse de incredere care au fost testate riguros si care au un palmares. Oricare element este vandut sigilat si are un ghid usor de urmat. In plus, este dublu verificat fiecare produs in cadrul fabricii inainte de livrarea acestora pentru a ne asigura pe intreaga operationalitate a acestuia si ca urmeaza standardele. Scopul nostru este simplu - calitate pe care puteti conta si nivel de 100% multumire a clientilor.

Garantia de 2 ani

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garantie valabila 2 ani de zile de la data vanzarii. In tot acest timp, produsele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru suprasarcini).

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Kit de supraveghere exterior cu 4 camere video AHD 30 m

Kit de supraveghere exterior cu 4 camere video AHD 30 m

Componenta:

- 4 camere video de supraveghere exterior AHD-ZIM36-100 cu rezolutie de 1200 de linii TV si 36 leduri infrarosu
- Dvr 4 canale ADP-304 realtime
- 4 alimentatoare de 1A
- 8 conectori BNC

Scrieţi o recenzie