Kit sistem de supraveghere exterior cu o camera video de 1200 linii tv

camzim

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Sistemul este compus din:
 

- 1 DVR/AHD/NVR ADP304 realtime cu rezolutia maxima 720p

- 1 camera de supraveghere exterior de tip AHD-ZIM36-100 cu 36 leduri infrarosu (pe timp de noapte maxim 30 m) si rezolutie 1200 linii tv

- alimentator

- conectori

More details

lei 343.00

Descriere
Specificatii

Va oferim spre recomandare un sistem de supraveghere simplu care poate fi extrem de eficient la utilizarea in exteriorul locuintei sau proprietatii dumneavoastra. Veti conta pe un dispozitive de inregistrare/redare de ultima generatie, dar si pe suportul unei camere video performante si foarte rezistenta la intemperii.
 
 
Sistemul este compus din:
 

-1 DVR/AHD/NVR ADP304 realtime
 -1 camera de supraveghere exterior de tip AHD-ZIM36-100
 - alimentator
 - conectori
 
Camerele AHD-ZIM36-100 reprezinta o alegere exceptionala daca vrei sa supraveghezi un spatiu cat mai extins. Conceputa pentru a fi folosita exclusiv in exterior, camera de supraveghere Zim36-100 vine in completarea dorintelor dumneavoastra de asigurare si paza a proprietatii. Carcasa rezistenta la intemperii protejeaza un obiectiv de tip varifocal cu lentila fixa de 3,6 mm care permite reglarea manuala a unghiului in momentul instalarii in functie de nevoile locatiei si 36 de LED-uri cu infrarosu cu o distanta de iluminare pe timp de noapte de pana la 25m.

Montarea si ajustarea camerei este manuala fiind realizabila prin intermediul unui buton prin care se poate seta optiunea de zooming pana cand imaginea dorita este cea potrivita. Unghiul de vizualizare este de aproximativ de 90 de grade iar distanta IR este de maxim 25m.

Specificatii si caracteristici camera AHD-ZIM36-100

Senzor imagine OV9712+HI3518, rezolutie max 720P (1280x720)
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IRCUT
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD DaDVR-ul din acest kit vine echipat cu o interfata grafica intuitiva si cu o gama de optiuni complete si profesionale. Prin compresia H.264, DVR-ul salveaza imaginile pe HDD intr-un format comprimat pentru a castiga mai mult spatiu de stocare. In plus, acest device are capacitatea de a reda imagini in timp real la o rezolutie maxima de 720p. Libertatea de a personaliza setarile dupa preferintele dvs si fiabilitatea oferita de acest model fac ca achizitionarea acestui DVR sa fie solutia optima pentru un sistem de supraveghere profesional.

Dispozitivul mai dispune de un port VGA (pentru a conecta monitorul direct la DVR), un port HDMI, doua porturi RCA (mufe pentru semnalele audio si video), doua porturi USB, DDNS, dual stream si meniu in mai multe limbi de circulatie internationala.

Echipamentul nostru este conceput pentru o instalare care se poate realiza de catre oricine. Nu trebuie sa fiti un profesionist pentru a instala sistemele noastre. Fiecare pachet include tot ce aveti nevoie pentru o instalare rapida si usoara.

Specificatii DVR:

Audio
Intrari 1
Iesiri 1
Video
Intrari 4
Iesiri VGA, HDMI, RETEA
Alarma
Detectie Miscare 4 Canale
Functii Inregistrare, PTZ, Tur, Alarma, Video Push, Email
Alerta prin e-mail Trimitere date catre mail predefinit
Display
Posibilitati conectare monitor calculator prin VGA si TV prin HDMI
Impartire display 4 Canale / 1 Canal
OSD Titlul camerei, Timp, Pierderi Video, Alarma, Detecte Miscare, Inregistrare
Inregistrare
Compresie Video H.264
Compresie Audio ADPCM
Rezolutie selectabila - 1080P, 720P, 960H
Cadre pe secunda inregistrare 100
Mod inregistrare Manual\Cronometru\Detectie Miscare\Pe baza de senzor
Redare si Backup
Mod Cautare Toate, Canal, Manual, Timp, Data, Detectie Miscare, Senzor
Functii Playback Redare, Pauza, Stop, Derulare, Redare accelerata, Redare in reluare, Zoom Digital
Mod Back-up Prin dispozitiv USB/Retea (copie de siguranta a fisierelor direct in format AVI)
Retea
Browser Internet Explorer 6-10, Chrome
Interfata 1 RJ45 10M/100M
Functii Retea HTTP, IPv4, TCP/IP, SMTP, DHCP, DNS, PPPOE, DDNS
Software CMS pentru orice versiune de windows
Platforme Mobile iPhone, ipad, Windows Phone, Android, Blackberry, Symbian
Mod functionare NVR-HVR
Selectii posibile Only Analog (AHD DVR): 4*AHD-M/4*AHD-L, Analog + IP(HVR): 2*AHD-M(Analog)+2*720P(IP), Only IP (NVR): 4*1080P/8*1080P/4*720P/8*720P/1*1080P 4ch AHD-L or 4ch AHD-M
Stocare
Tip Interfata SATA
Capacitate max 4T, nu este inclus HDDAsistenta gratuita

Acordam asistenta tehnica telefonic, fara limita de timp, pentru orice echipament cumparate. Nu pregetati - daca aveti o nelamurire sau nevoie de asistenta pentru configurarea optiunii de vizualizare de la distanta...personalul nostru profesionist si prietenos este aici si gata sa va ajute! De cele mai multe ori, o situatie se poate rezolva prin intermediul accesului de la distanta a sistemului iar treaba se va rezolva in cateva minute. Suntem aici si suntem gata sa va ajutam!

Garantia calitatii noastre

Vindem doar produse de incredere care au fost testate riguros si care au un palmares. Oricare element este vandut sigilat si are un ghid usor de urmat. In plus, este dublu verificat fiecare produs in cadrul fabricii inainte de livrarea acestora pentru a ne asigura pe intreaga operationalitate a acestuia si ca urmeaza standardele. Scopul nostru este simplu - calitate pe care puteti conta si nivel de 100% multumire a clientilor.

Garantia de 2 ani

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garantie valabila 2 ani de zile de la data vanzarii. In tot acest timp, produsele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru suprasarcini).

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Kit sistem de supraveghere exterior cu o camera video de 1200 linii tv

Kit sistem de supraveghere exterior cu o camera video de 1200 linii tv

Sistemul este compus din:
 

- 1 DVR/AHD/NVR ADP304 realtime cu rezolutia maxima 720p

- 1 camera de supraveghere exterior de tip AHD-ZIM36-100 cu 36 leduri infrarosu (pe timp de noapte maxim 30 m) si rezolutie 1200 linii tv

- alimentator

- conectori

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: