Sistem de supraveghere cu 3 camere AHD interior exterior, distanta maxima 25 m

ki3

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Un sistem de supraveghere de ultima generatie care furnizeaza inregistrari la calitate HD.

Kit-ul este compus din :

-DVR Hibrid ADP-304

-2 camere de exterior Zim36 Cu 1200 linii TV

-1 camera video pentru interior de tip dome cu 1200 linii tv

-toate accesoriile de montaj necesare

More details

lei 681.60

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Senzor imagine 1/4" CMOS 1.0MP,720P , OV7912+Nextchip 2431 Korea
Lentila 3,6 mm
Rezolutie 1080P - 1920×1080
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IR-Cut, 3DNR,OSD, DWDR, AHD
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
Canale video 4
Canale audio 1
Rezolutie la inregistrare 720P@25fps,960H@25fps,1080P
Iesiri video HDMI, VGA, BNC
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 100
Procesor Huawei Hi 3531
Protocol ONVIF 2.2
AHD Da
Interfata retea RJ45
Compresie audio ADPM
Compresie video H264
USB 2
Numar de camere 3

Acest sistem de supraveghere poate fi folosit atat in interior cat si in exterior, camerele de supraveghere fiind rezistente la intemperiile climatice. Acest kit este echipat cu toate elementele necesare pentru o instalare a unui sistem de supraveghere profesionist.

Cele 3 camere de supraveghere incluse capteaza imagini la rezolutii HD, 1200 de linii TV, in orice moment al zilei sau al noptii. Calitatea imaginilor nu se va pierde pe durata noptii intrucat LED-urile incorporate asigura o continuitate a inregistrarilor la o rezolutie inalta.

DVR-ul din acest kit vine cu o gama de optiuni complete si profesionale. Prin compresia H.264, DVR-ul salveaza imaginile pe HDD intr-un format comprimat pentru a castiga mai mult spatiu de stocare. Libertatea de a personaliza setarile dupa preferintele dvs si fiabilitatea oferita de acest model fac ca achizitionarea acestui DVR sa fie solutia optima pentru un sistem de supraveghere profesional.

Software-ul folosit de acest DVR este compatibil cu dispozitive iPhone, iPad, Android, Windows si Macintos avand o interfata simplista si triviala.


1x DVR ADP-304
2X AHDZIM36-100
1x AHD-IRDOME-100
3x alimentator 12V
6x conector BNC


DVR ADP-304
Durabilitate, fiabilitate si eficienta sunt cuvintele care descriu cel mai bine modelul ADP-304! Doar cu ajutorul catorva click-uri, sistemul de supraveghere este configurat!

dvr 4 canale

AHD, DVR normal si NVR in acelasi timp, modelul ADP-304 vine cu o gama larga de optiuni de supraveghere destinate special pentru necesitatile dvs! DVR-ul cu 4 canale suporta atat camerele de supraveghere analog cat si cele IP, fiind o alegere optima pentru aplicatii atat comerciale cat si necomerciale.

De la design-ul profesionist pana la rezolutiile HD ale imaginilor inregistrate, acest model include functii precum meniu in diferite limbi straine si Dual Stream pentru accesarea de la distanta de pe telefonul mobil a sistemului de supraveghere.


Ca si moduri de functionare, gasim 3 tipuri:
1. Analog pur - 4*960H sau 4*AHD-M
2. Digital pur - 8*720P, 4 *720P, 8*1080P, 4*1080P
3. Mix - 2*AHD-M analog+2*720P digital


Caracteristici tehnice:
Mini 1U , 1 X SATA (Up to 4TB) 1 VGA output,1 HDMI output 8 BNC input, 4 RCA input,1 RCA output Only Analog(AHD DVR): 8*AHD-M/4*AHD-M/8*AHD-L Analog + IP(HVR): 4*AHD-M(Analog) +4*720P(IP) Only IP(NVR): 2*1080P+2*720P/8*720P 8ch AHD-M or 8ch AHD-L or 8ch AHD-M record, 1ch AHD-M or 4ch AHD-L or 4ch AHD-M decode, Max 4ch playback Support ONVIF Under Network Mode Cloud Technology (www.xmeye.net) 2 USB, Multiple DDNS, Multi-Languages GUI, Dual-stream, Free CMS, Accessories: CD, Mouse, Power supply, Manual.


Stocare video

Hard drive-ul, poate stoca video-urile in functie de optiunile create si de numarul de zile setate pentru inregistrari (aproximativ o luna). capacitatea maxima de stocare care poate fi instalata pe acest model de dvr este de de 4 Terabytes.

Compatibilitatea cu smartphone
Acest model este compatibil cu telefoanele mobile precum Iphone, Android si altele care folosesc 3G sau 4G.

Compresia H264
Acest tip de compresie este in concordanta cu acest model si cu cerintele ale pietii. Prin acest proces, se salveaza un numar de inregistrari comprimate pe spatiu de stocare disponibil.

Sistem de operare Linux Embedded pentru o siguranta solida
Acest sistem de operare vine cu acest DVR deoarece Linux Embedded va protejeaza atat camerele cat si reteaua de virusi sau factori cibernetici daunatori. Nu este necesar un alt PC, trebuie doar sa stabiliti o legatura intre camere si un monitor VGA sau CCtV iar optiunea de inregistrare cu 30fps se lanseaza imediat.

Caracteristici:
-> Rezolutie 960P: vizionare in timp real a tuturor camerelor
-> Functionare Pentaplex: Vizualizare simultan in timp real, inregistrare, redare, operatiune de salvare si acces de la distanta
-> Dual Stream: face monitorizarea pe mobil foarte rapida si usoara, flexibil pentru transimirea informatiilor prin reteaua de internet
-> Functie inteligenta de detectare a miscarii: detectarea miscarii, orbirea video, pierderi video
-> Setari inteligente ale camerei: mascarea confidentialitatilor, blocarea camerei, reglajul culorilor, afisarea titlurilor
-> Control Pan Tilt Zoom si Speed Dome: protocoale Pelco D & P, alte 60
-> PTZ : Controale: presetari, scanare, auto pan, auto tur, model
-> Metode usoare de stocare a informatiilor de rezerva: dispozitive USB, retea de la distanta si software-ul de rezerva al clientului
-> Management inteligent al Hard Drive-ului: hibernarea HDD-ului atunci cand devine inactiv, functia RAID, alarma in caz de defectiune a HDD-ului
-> Software de retea: servere web incorporate, multi-client DVR si accesul de la distanta prin intermediul SMS-urilor pentru functii precum cele de inregistrare, redare, etc
-> Suport DHCP / PPPOE / FTP / DNS / DDNS / NTP / Alarma de E-mail / management corect al IP-ului / cautare de IP / functii de alarma a retelei, suport web client, client independent si SDK.


Camera de supraveghere Zim36-100

Conceputa pentru a fi folosita exclusiv in exterior, camera de supraveghere Zim36-100 vine in completarea dorintelor dvs de asigurare si paza a locuintei dvs. Carcasa rezistenta la intemperii protejeaza un obiectiv de tip varifocal cu lentila fixa de 3,6 mm care permite reglarea manuala a unghiului in momentul instalarii in functie de nevoile locatiei si 36 de LED-uri cu infrarosu cu o distanta de iluminare pe timp de noapte de pana la 25m.

Caracteristici:
-> Rezolutie mare color HD 1200 linii TV
-> Carcasa metalica rezistenta la intemperii
-> Inregistrare nocturna cu distanta de vizualizare de 25m
-> Montare pe perete si tavan
-> Conectare video rapida prin BNC
-> Meniu OSD
-> Auto iris

Distanta de vizualizare
Montarea si ajustarea camerei este manuala fiind realizabila prin intermediul unui buton prin care se poate seta optiunea de zooming pana cand imaginea dorita este cea potrivita. Unghiul de vizualizare este de aproximativ de 90 de grade iar distanta IR este de maxim 25m.

Inregistrare nocturna
LED-urile cu infrarosu dau posibilitatea inregistrarilor pe timp nocturn la o calitate inalta. Desi nepercepute de ochiul uman, LED-urile se activeaza automat atunci cand lumina se disipa.

Produse asociate

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sistem de supraveghere cu 3 camere AHD interior exterior, distanta maxima 25 m

Sistem de supraveghere cu 3 camere AHD interior exterior, distanta maxima 25 m

Un sistem de supraveghere de ultima generatie care furnizeaza inregistrari la calitate HD.

Kit-ul este compus din :

-DVR Hibrid ADP-304

-2 camere de exterior Zim36 Cu 1200 linii TV

-1 camera video pentru interior de tip dome cu 1200 linii tv

-toate accesoriile de montaj necesare

Scrieţi o recenzie