Sistem de supraveghere exterior cu 2 camere Ahd de 1200 linii tv

s2extzim

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Sistemul de supraveghere poate fi folosit atat la interior cat si la exterior. Sistemul poate fi accesat prin internet de pe orice dispozitiv.

Kitul este format din : 

-2 camere video AHD ZIM36 cu leduri infrarosii ce permit vizualizarea pe timp de noapte la o distanta de pana la 25 m

-1 dvr ce suporta maxim 4 camere PD304

- alimentatoare si conectica

More details

lei 458.40

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Senzor imagine 1/4" CMOS 1.0MP,720P , OV7912+Nextchip 2431 Korea , 1200TVL
Lentila 3,6 mm
Rezolutie 960 H - (960×576)
Infrarosu max 25 m
Functii speciale IR-Cut, 3DNR,OSD, DWDR
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
Canale video 4
Canale audio 2
Rezolutie la inregistrare 960H - 960x576 pixeli
Iesiri video VGA, BNC
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 100
Procesor Cortex A9 dual core
Interfata retea RJ45 10M/100M Adaptive Ethernet Interface
Compresie audio ADPCM
Compresie video H.264
USB 2
Numar de camere 2

Acest kit de supraveghere poate fi folosit atat in interior cat si in exterior si detine multiple caracteristici avansate precum functia de detectare a miscarii si vizualizare de la distanta a inregistrarilor.

DVR-ul din acest kit poate fi echipat cu un HDD cu capacitate de stocare de 500GB ce poate fi marita pana la 2 TB, opereaza 6 functii in acelasi timp (inregistrare, vizualizare, redare, salvare, vizualizare in timp real cu ajutorul internetului si "playback "), se poate configura IP static, dinamic si DDNS iar imaginile captate in timp real se incadreaza in standardul FULL 960H in format PAL (960×576)cu 100 de cadre/sec.

Cele 4 camere de supraveghere ZIm36-100 au incorporate in obiectiv lentile fixe de 3.6mm care ofera utilizatorului un unghi larg de vizualizare perfect pentru detalii. Distanta maxima de vizualizare cu infrarosu este de maxim 25 de m, calitatea imaginilor fiind una inalta atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Montabile atat in mediul exterior cat si in mediul interior, carcasele rezistente ale camerelor asigura o rezistenta marita a acestora, indiferent daca este vorba de vandalisme sau tentative de talharie.


2x camere de supraveghere AHDZIM36-100
1x DVR PD-304
2x alimentator12V/1

4 conectori bnc


Camera de supraveghere AHD-ZIM36-100
O claritate extrem de buna alaturi de o rezolutie mare a imaginilor si culori naturale, modelul AHD-ZIM36-100 se potriveste ca o manusa nevoilor dvs. Aceasta camera de supraveghere este construita cu precadere pentru utilizarea sa in spatii deschise insa se poate monta si functiona eficient si in spatii inchise. Rezista cu succes contra schimbarilor climatice nefavorabile dar si a tentativelor de distrugere de catre vandali sau infractori.

Tipul CCD-ului - 1/4" CMOS 1.0MP,720P, OmniVision OV7912+Nextchip 2431 Korea, 1200TVL, Normal Analog Camera IR-Cut.

Caracteristici:
-> Rezolutie color HD 720p
-> Carcasa rezistenta la intemperii si vandalizare
-> Inregistrare nocturna pe o distanta de 25m
-> Montare pe perete sau pe tavan
-> Conectare video rapida prin BNC
-> Lentila fixa de 3.6mm
-> Auto iris si auto focus

Inregistrare nocturna
Camera este echipata cu LED-uri cu infarosu care proiecteaza o lumina infrarosie pe care ochiul uman nu o poate percepe. Pe durata zilei, camera inregistreaza imagini cu o gama de culori vii insa atunci cand luminozitatea scade, sistemul IR se activeaza.


Distanta de vizualizare
Aceasta camera este echipata cu lentile fixe de 3.6mm. Unghiul de vizualizare este de aproximativ 90 de grade iar distanta IR este de maxim 20m.


DVR PD-304
Specificatii tehnice complete:

Video Input/Output: BNC 4CH In/ 1CH Out/ VGA 1CH Out Audio Input/Output: RCA 2CHIn/ 1CH Out Compression Method: H.264 Real time recording support: 960H: 960×480 with 120 Fps (NTSC); 960×576 with 100 Fps (PAL) Hexaplex operation simultaneously:Preview, recording, playback, and network live, backup, playback 1 RJ45 Ethernet connector, Static, Dynamic IP and DDNS, Support Internet Explorer and special client software 2×USB 1 SATA Hard Disk interface (2.5'/3.5' SATA,Up to 4TB) Backup: USB2.0 and Network Support remote view by Mobilephone 960H*4CH Network VGA, USB Backup, USB Mouse Dimensions (L×W×H): 215*215*53(mm) weight: 2kg


Stocare video
Stocarea filmarilor se face pe un hard drive intern cu capacitatea de 500 GB. Pentru o memorare a datelor mai voluminoasa, este recomandata folosirea unui hard drive de capacitatea de 1 Terabyte.

Compatibilitatea cu smartphone
Din acest punct de vedere, PD-304 este compatibil cu sisteme de operare precum Iphone, Android si telefoane care utilizeaza RTSP. Puteti viziona in direct orice camera de supraveghere din sistem, oricand.

Compresia video H.264
Acest tip de compresie nu forteaza DVR-ul in a salva inregistrarile pe o mare parte din spatiul de stocare ci, prin intermediul H.264, imaginile inregistrate sunt comprimate si salvate in mod inteligent pe HDD.

Sistem de operare Linux Embedded pentru o siguranta solida
Linux este sistemul de operare care ruleaza pe acest DVR si datorita caruia nu au existat probleme, ferind sistemele de supraveghere de virusi,spam-uri sau orice fel de incercare de a va incetini calculatorul sau procesul de inregistrare.. Tot ce trebuie facut este sa se realizeze o conexiune intre camere si orice monitor VGA sau CCTV iar apoi setarea inregistrarilor cu pana la 30fps va incepe imediat.

Caracteristici:
-> Rezolutie 960H: vizionare in timp real a tuturor camerelor
-> Functionare Pentaplex: Vizualizare simultan in timp real, inregistrare, redare, operatiune de salvare si acces de la distanta
-> Dual Stream: face monitorizarea pe mobil foarte rapida si usoara, flexibil pentru transimirea informatiilor prin reteaua de internet
-> Functie inteligenta de detectare a miscarii: detectarea miscarii, orbirea video, pierderi video
-> Setari inteligente ale camerei: mascarea confidentialitatilor, blocarea camerei, reglajul culorilor, afisarea titlurilor
-> Metode usoare de stocare a informatiilor de rezerva: dispozitive USB, retea de la distanta si software-ul de rezerva al clientului
-> Management inteligent al Hard Drive-ului: hibernarea HDD- ului atunci cand devine inactiv, functia RAID, alarma in caz de defectiune a HDD-ului
-> Software de retea: servere web incorporate, multi-client DVR si accesul de la distanta prin intermediul SMS-urilor pentru functii precum cele de inregistrare, redare, etc
-> Suport DHCP / PPPOE / FTP / DNS / DDNS / NTP / Alarma de E-mail / management corect al IP-ului / cautare de IP / functii de alarma a retelei, suport web client, client independent si SDK.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sistem de supraveghere exterior cu 2 camere Ahd de 1200 linii tv

Sistem de supraveghere exterior cu 2 camere Ahd de 1200 linii tv

Sistemul de supraveghere poate fi folosit atat la interior cat si la exterior. Sistemul poate fi accesat prin internet de pe orice dispozitiv.

Kitul este format din : 

-2 camere video AHD ZIM36 cu leduri infrarosii ce permit vizualizarea pe timp de noapte la o distanta de pana la 25 m

-1 dvr ce suporta maxim 4 camere PD304

- alimentatoare si conectica

Scrieţi o recenzie