Sistem de supraveghere video cu 4 camere AHD Zed72 cu 1500 linii TV

Ahdzed

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Acest kit de supraveghere video contine : 

1 dvr ADN448 full HD

4 camere de supraveghere zed72w130 cu 1500 linii tv

4 alimentatoare 

8 conectori bnc

More details

lei 1,564.80

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Senzor imagine 1/3" SONY 1.4MP, 960P , IMX238+Nextchip 2431 Korea 1500TVL
Lentila 2,8-12 mm
Rezolutie 960P - 1280×960
Infrarosu max 60 m
Functii speciale DSP, DWDR, OSD, AGC, BLC, AES, DNR, UTC
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1500 TVL
Canale video 4
Canale audio 4
Rezolutie la inregistrare 960P
Iesiri video HDMI, VGA, BNC
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 100
Procesor Huawei Hi 3520D
Protocol ONVIF 2.2
AHD Da
Interfata retea RJ45
Compresie audio G.711A
Compresie video H264
Control PTZ DA
USB DA
Numar de camere 4

Acest kit ofera cea mai buna claritate si precizie a inregistrarilor de pe piata! Cele 4 camere de supraveghere HD pentru exterior ZED72W-130, DVR-ul ADN448 si un hard disk (nu este inclus - se va alege in functie de necesarul de stocare), alaturi de alimentatoarele de 12V va pun la dispozitie servicii de supraveghere profesioniste care raspund tututor exigentelor.

Distanta pana la care pot vedea camerele este de maxim 60 m cu un unghi ce se poate regla intre 30 si 90 grade.

Rezolutiile HD ale inregistrarilor care se incadreaza in standardul 960H permit utilizatorilor sa profite de un format lat al monitoarelor (960 x 480), format de care acest DVR dispune. Lentilele camerelor de supraveghere sunt varifocale si manuale de 2.8-12mm, ceea ce inseamna ca aveti libertatea de a seta distanta si unghiul de vizualizare dupa bunul plac.

DVR-ul din acest kit suporta IP-uri dinamice si statice, foloseste o compresie video a imaginilor H.264, reda imaginile inregistrate in format 4*960H sau 4*AHD-M si permite vizualizarea materialelor de la distanta.

Interfata sistemului de operare incorporat este una simpla, usor de utilizat si customizabila.


1x ADN448
4x ZED72W-S07
4x Alimentatoare 12V/2A

8 conectori BNC

DVR-ul inclus in acest kit este tip hybrid care suporta atat camere analog cat si IP. DVR, AHD si NVR in acelasi timp, acesta are un numar de 4 canele distribuite astfel: 4 canale normal analog cu full 960H cu 25 cadre/sec rezolutie; 4 canale AHD-M full 720P cu 25 cadre/sec rezolutie pentru camerele Analog High Definition; normal analog 960H rezolutie combinat cu noul sistem AHD, 720P resolution; 4 canale NVR , Full HD , 1080P ..deci poate fi folosit cu 4 camere IP la rezolutie 1080P; 8 canale NVR , Full HD , 1080P ..deci poate fi folosit cu 8 camere IP la rezolutie 1080P !
Compresia video folosita de acest DVR hybrid este H.264.
De asemenea, acesta este compatibil cu telefoanele mobile iPhone, Android sau cele care utilizeaza RTSP, dispunand de functia Dual Stream pentru o vizualizare de la distanta a activitatilor.
Sistemul de operare Linux ofera o protectie sporita software-ului si aplicatiilor din DVR, favorizand o functionare eficienta si de lunga durata a inregistrarilor video transmise.

Stocare video
Stocarea video pe acest model se face in functie de doi factori - numarul de zile de inregistrare si optiunile de inregistrare personalizare pe un hard drive intern cu capacitatea de stocare de 500 GB(nu este inclus). Este indicata procurarea unui hard drive cu capacitatea de 1 Terabyte daca se doreste un numar mai mare de zile de inregistrare. (3-4 luni)

Compatibilitatea cu smartphone
DVR-ul este compatibil cu smartphone-urile precum Iphone, Android sau smartphone-uri care folosesc RTSP.

Compresia H.264
Compresia video H.264 este folosita in acest model intrucat aceasta este alegerea optima atunci cand vorbim despre un proces de stocare eficient.

Sistem de operare Linux Embedded pentru o siguranta solida
Linux Embedded este sistemul de operare al acestui model de DVR cu rolul de a protja camerele de supraveghere si sistemul de virusi sau probabilitatea de a patrunde a unui virus in circuitul retelei dvs. Pasii sunt simpli - conectati camerele cu orice monitor VGA sau CCTV iar camerele vor porni sa inregistreze imediat la 25fps.

Caracteristici:
-> Rezolutie 960H: vizionare in timp real a tuturor camerelor
-> Functionare Pentaplex: Vizualizare simultan in timp real, inregistrare, redare, operatiune de salvare si acces de la distanta
-> Dual Stream: face monitorizarea pe mobil foarte rapida si usoara, flexibil pentru transimirea informatiilor prin reteaua de internet
-> Functie inteligenta de detectare a miscarii: detectarea miscarii, orbirea video, pierderi video
-> Setari inteligente ale camerei: mascarea confidentialitatilor, blocarea camerei, reglajul culorilor, afisarea titlurilor
-> Control Pan Tilt Zoom si Speed Dome: protocoale Pelco D & P, alte 60
-> PTZ : Controale: presetari, scanare, auto pan, auto tur, model
-> Metode usoare de stocare a informatiilor de rezerva: dispozitive USB, retea de la distanta si software-ul de rezerva al clientului
-> Management inteligent al Hard Drive-ului: hibernarea HDD-ului atunci cand devine inactiv, functia RAID, alarma in caz de defectiune a HDD-ului
-> Software de retea: servere web incorporate, multi-client DVR si accesul de la distanta prin intermediul SMS-urilor pentru functii precum cele de inregistrare, redare, etc
-> Suport DHCP / PPPOE / FTP / DNS / DDNS / NTP / Alarma de E-mail / management corect al IP-ului / cautare de IP / functii de alarma a retelei, suport web client, client independent si SDK.


Camera de supraveghere AHDZED72W-130
Modelul ZED72W-S07 este elementul fundamental al acestui sistem de supraveghere. Optiunile oferite de catre acesta sunt perfecte pentru nevoile si cerintele afacerii dvs. Echipata cu lentile de zoom manuale de 2.8-12mm, modelul acesta de camera este excelent pentru customizarile dorite.

Tipul CCD-ului -1/3" SONY 1.4MP, 960P , IMX238+Nextchip 2431 Korea 1500TVL, IR-Cut 3DNR, OSD Low Illumination

Caracteristici:
-> Rezolutie color 1080p, 1305x1049
-> Carcasa metalica rezistenta la intemperii
-> Infrarosu cu distanta de iluminare pana la 60m
-> Montare pe perete sau tavan
-> Conectare video rapida prin cablu BNC
-> Lentile manuale de zoom 2.8-12mm
-> Auto iris

DNR - Digital Noise Reduction/Reducerea digitalã a zgomotelor
Aceasta tehnologie asigura un proces de inregistrare a imaginilor atunci cand conditiile sunt nefavorabile. Tipul acesta de tehnologie compara cadru cu cadru, eliminanad automat orice detaliu care nu corespunde imaginilor, imbunatatind astfel calitatea video. Caracteristica aceasta poate fi gasita doar in camerele de supraveghere de calitate superioara.

Distanta de vizualizare
Cu o distanta de iluminare de 60m, lentilele manuale pot fi setate si montate atat pe perete cat si pe tavan. Dupa montare, reglarea unghiului de vizualizare se face prin intermediul unui buton pe zona pe care se doreste filmarea. Unghiul de vizualizare este de aproximativ 90 de grade iar distanta IR este de maxim 60m.

Inregistrare nocturna
LED-urile cu infrarosu (IR) dau posibilitatea inregistrarilor pe timp nocturn a video-urilor la o calitate superioara. Desi nu pot fi distinse de ochiul uman, LED-urile cu infrarosu se activeaza automat atunci cand luminozitatea scade.

Suport instalare gratis

Oferim asistenta tehnica telefonic, nelimitat, pentru toate produsele cumparate. Nu ezitati - daca aveti o nelamurire sau nevoie de ajutor pentru setarea optiunii de vizualizare prin internet...colegii nostri bine pregatiti si prietenosi sunt aici si este dispusi sa va ajute! De cele mai multe ori, o problema se poate clarifica prin intermediul controlului de la distanta a sistemului iar problema se poate solutiona in cel mai scurt timp. Suntem aici si suntem gata sa va ajutam!

Garantia calitatii noastre

Vindem doar sisteme de incredere care au fost testate riguros si care au un istoric. Oricare produs este furnizat sigilat si include un ghid facil de citit. In plus, este dublu verificat fiecare echipament in cadrul fabricii inainte de livrarea acestora pentru a ne garanta pe intreaga operationalitate a acestuia si ca urmeaza standardele. Scopul nostru este simplu - calitate pe care va puteti baza si grad de 100% satisfacere a dvs.

Garantia de 2 ani

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garantie valabila 2 ani de zile din momentul vanzarii. In tot acest timp, produsele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru supratensiuni).

Produse asociate

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sistem de supraveghere video cu 4 camere AHD Zed72 cu 1500 linii TV

Sistem de supraveghere video cu 4 camere AHD Zed72 cu 1500 linii TV

Acest kit de supraveghere video contine : 

1 dvr ADN448 full HD

4 camere de supraveghere zed72w130 cu 1500 linii tv

4 alimentatoare 

8 conectori bnc

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: