Kit complet 2 camere exterior de 1200 TVL, IR 30 m, vizualizare prin internet, HDD 500 GB, cablu, sursa de alimentare si ADP304

kit2complet

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Kit complet de supraveghere cu 2 camere exterior de 1200 TVL, infrarosu 30 m, vizualizare prin internet, HDD 500 GB, cablu, conectori, sursa de alimentare si DVR ADP304. Toate accesoriile incluse in pret!

More details

lei 780.00

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Senzor imagine 1/4" CMOS, 1.0 MP, 720p, OV7912+Nextchip 2431 Korea
Lentila 3,6 mm
Rezolutie 720P (1280X720)
Infrarosu max 30 m
Functii speciale 960H,DWDR,DNR, OSD
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
Canale video 4
Canale audio 1
Rezolutie la inregistrare 960H - 960x576 pixeli
Iesiri video HDMI, VGA, BNC
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 100
AHD Da
Numar de camere 2

Securitatea este o problema de maxima importanta care trebuie rezolvata rapid. Pentru implinirea acestui deziderat, aveti nevoie de un sistem de supraveghere video de calitate, capabil sa va ajute in orice situatii si in orice conditi. Kit-ul de supraveghere video cu 2 camere exterior de 1200 TVL, infrarosu 30 m, vizualizare prin internet, HDD 500 GB, cablu, conectori, sursa de alimentare si DVR ADP304 este optiunea ideala, punandu-va la dispozitie pentru o suma modica si echilibrata, tot ceea ce va trebuie pentru o monitorizare video de calitate, menita sa asigure securitatea caminului dumneavoastra.

Acest sistem de securitate complet se compune din:

-2 camere exterior de 1200 TVL cu 36 leduri IR, lentila fixa de 3.6mm
-DVR ADP304 realtime, rezolutie 720p
-sursa de alimentare
-conectori
-cablu
-HDD 500 Gb


2 camere exterior de calitate cu imagini HD si infrarosu pentru 30 de metri

Cele doua camere video exterior ale kit-ului sunt camere care incorporeaza cea mai moderna tehnologie de pe piata (AHD), si va ofera rezolutii de 1200 de linii TV, in orice moment al zilei sau al noptii. Calitatea imaginilor nu se va pierde pe durata noptii intrucat LED-urile incorporate asigura o continuitate a inregistrarilor la o rezolutie inalta (desi nepercepute de ochiul uman, LED-urile se activeaza automat atunci cand lumina se disipa). Fiecare camera are 36 de bucati de leduri IR, care asigura monitorizarea pe timp de noapte a oricarui detaliu pe distante ce pot atinge 30 de metri. Fiecare camera din kit este dotata cu un senzor de imagine de ultima generatie 1/4" CMOS 1.0MP,720P , OV7912+Nextchip 2431 Korea si ofera utilizatorului numeroase functii speciale precum IR-Cut, 3DNR,OSD, DWDR sau AHD normal. Totodata, aceste camere pot fi folosite fara probleme la orice temperatura din Romania, intrucat ele nu vor avea probleme tehnice sau de functionare normala. Device-urile sunt construite si setate in asa fel incat sa functioneze atat la -20 de grade, cat si la +50 de grade Celsius.

Senzor imagine 1/4" CMOS 1.0MP,720P , OV7912+Nextchip 2431 Korea  
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IRCUT
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD DaInregistrarea imaginilor


Pentru inregistrarea imaginilor puteti monta in interiorul DVR-ului un HDD intern cu capacitate de pana la 4TB. Hard-diskul inclus in kit are o capacitate de 500 de Gb, suficienti pentru a acoperi o perioada de timp necesara stocarii informatiilor primite de dvr de la camerele video ( in functie de optiunile create si de numarul de zile setate pentru inregistrari poate stoca aproape o luna de zile). In plus, prin compresia H.264, DVR-ul salveaza imaginile pe HDD intr-un format comprimat pentru a castiga mai mult spatiu de stocare.

DVR-ul si supravegherea video de la distanta

Modelul de DVR inclus in kit impresioneaza prin caracteristicile sale si raportul calitate-pret pe care il asigura utilizatorului. El beneficiaza de interfata HDMI si de un sistem propriu de operare, iar oftware-ul folosit de acest DVR este compatibil cu dispozitive iPhone, iPad, Android, Windows si Symbian avand o interfata simplista si triviala. AHD, DVR normal si NVR in acelasi timp, modelul ADP-304 vine cu o gama larga de optiuni de supraveghere destinate special pentru necesitatile dvs! DVR-ul cu 4 canale suporta atat camerele de supraveghere analog cat si cele IP, fiind o alegere optima pentru aplicatii atat comerciale cat si necomerciale. Supravegherea video de la distanta se poate efectua foarte usor dupa descarcarea gratuita a unei aplicatii din magazinul online si folosirea unei conexiuni la internet, a unei adrese IP si evident a unui smartphone, a unei tablete sau a unui laptop. Printre alte facilitati, acest tip de dvr mai asigura: o functie inteligenta de detectare a miscarii (detectarea miscarii, orbirea video, pierderi video), management inteligent al Hard Drive-ului (hibernarea HDD-ului atunci cand devine inactiv, functia RAID, alarma in caz de defectiune a HDD-ului),  vizualizare simultan in timp real, inregistrare, redare, operatiune de salvare si acces de la distanta (include functia pentaplex), dar si alte setari inteligente ale camerei (mascarea confidentialitatilor, blocarea camerei, reglajul culorilor, afisarea titlurilor).

Specificatii DVR:

Audio
Intrari 1
Iesiri 1
Video
Intrari 4
Iesiri VGA, HDMI, RETEA
Alarma
Detectie Miscare 4 Canale
Functii Inregistrare, PTZ, Tur, Alarma, Video Push, Email
Alerta prin e-mail Trimitere date catre mail predefinit
Display
Posibilitati conectare monitor calculator prin VGA si TV prin HDMI
Impartire display 4 Canale / 1 Canal
OSD Titlul camerei, Timp, Pierderi Video, Alarma, Detecte Miscare, Inregistrare
Inregistrare
Compresie Video H.264
Compresie Audio ADPCM
Rezolutie selectabila - 1080P, 720P, 960H
Cadre pe secunda inregistrare 100
Mod inregistrare Manual\Cronometru\Detectie Miscare\Pe baza de senzor
Redare si Backup
Mod Cautare Toate, Canal, Manual, Timp, Data, Detectie Miscare, Senzor
Functii Playback Redare, Pauza, Stop, Derulare, Redare accelerata, Redare in reluare, Zoom Digital
Mod Back-up Prin dispozitiv USB/Retea (copie de siguranta a fisierelor direct in format AVI)
Retea
Browser Internet Explorer 6-10, Chrome
Interfata 1 RJ45 10M/100M
Functii Retea HTTP, IPv4, TCP/IP, SMTP, DHCP, DNS, PPPOE, DDNS
Software CMS pentru orice versiune de windows
Platforme Mobile iPhone, ipad, Windows Phone, Android, Blackberry, Symbian
Mod functionare NVR-HVR
Selectii posibile Only Analog (AHD DVR): 4*AHD-M/4*AHD-L, Analog + IP(HVR): 2*AHD-M(Analog)+2*720P(IP), Only IP (NVR): 4*1080P/8*1080P/4*720P/8*720P/1*1080P 4ch AHD-L or 4ch AHD-M
Stocare
Tip Interfata SATA
Capacitate max 4T, nu este inclus HDD
Asistenta gratuita

Acordam asistenta tehnica telefonic, fara limita de timp, pentru orice echipament cumparate. Nu pregetati - daca aveti o nelamurire sau nevoie de asistenta pentru configurarea optiunii de vizualizare de la distanta...personalul nostru profesionist si prietenos este aici si gata sa va ajute! De cele mai multe ori, o situatie se poate rezolva prin intermediul accesului de la distanta a sistemului iar treaba se va rezolva in cateva minute. Suntem aici si suntem gata sa va ajutam!

Garantia de 2 ani

Toate produsele noastre sunt acoperite de o garantie valabila 2 ani de zile de la data vanzarii. In tot acest timp, produsele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru suprasarcini).

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Kit complet 2 camere exterior de 1200 TVL, IR 30 m, vizualizare prin internet, HDD 500 GB, cablu, sursa de alimentare si ADP304

Kit complet 2 camere exterior de 1200 TVL, IR 30 m, vizualizare prin internet, HDD 500 GB, cablu, sursa de alimentare si ADP304

Kit complet de supraveghere cu 2 camere exterior de 1200 TVL, infrarosu 30 m, vizualizare prin internet, HDD 500 GB, cablu, conectori, sursa de alimentare si DVR ADP304. Toate accesoriile incluse in pret!

Scrieţi o recenzie