Kit supraveghere prin internet cu 4 camere ZIM24M-100 si DVR ADP304

kitzim24m4

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Acest kit de monitorizare este format din:

- Dispozitive de supraveghere model ZIM24M-100

- DVR ADP304

- alimentatoare

- conectori BNC

More details

lei 716.40

Descriere
Specificatii

Cumpararea unui echipament de supraveghere video poate fi o sansa mare pentru orice individ de a-si proteja proprietatea, bunurile si nu in ultimul rand, familia. Kit-urile de supraveghere video de pe piata ofera un climat confortabil si alunga cu fiecare prilej activitatea infractionala. Astazi, supravegherea video este prezenta peste tot, de la instalatii private ce sa gasesc la domiciliul oamenilor, pana la locatiile firmelor multinationale din intreaga lume. Iar rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor. Prin modul in care tehnologia a avansat si prin reducerea preturilor, aplicabilitatea echipamentelor de supraveghere video devine tot mai raspandita si incepe de la case de proportii mici pana la sedii de companii importante, terminand cu cladiri mari de birouri, aeroporturi, locuri publice, parcuri tematice sau industriale si asa mai departe. Pentru ca piata este intr-o permanenta schimbare, iar acest lucru se poate traduce simplu prin "transformare", am venit in ajutorul dumneavoastra prin alcatuirea unui nou kit de securitate, extrem de accesibil ca si costuri si extrem de important ca performante. Kit-ul de securitate este harazit locatiilor inchise, dar si spatiilor outdoor, este clasic, dar eficient, usor de controlat si performant, iar raportul valoare pret poate face diferenta pentru dumneavoastra.

Componenta

- Dispozitive de supraveghere model ZIM24M-100

- DVR ADP304

- alimentatoare

- conectori BNC


In scopul de a completa acest sistem de monitorizare, propunem cumpararea unui Hard-disk pentru pastrarea informatiilor. Un astfel de produs il puteti achizitiona de la oricare magazin de calculatoare, precum si de pe magazinul nostru, separat de pretul de vanzare al sistemului de securitate video.

Encoderul H264, extrem de importanta pentru echipamentul vostru de securitate

De ce este atat de importanta aceasta compresie denumita H.264 pe care Dvr-ul dumneavoastra o va utiliza? Vom afla imediat. H.264, o compresie care usureaza cu mult misiunea utilizatorilor. Ea a devenit un standard de performanta pentru echipamentele de inregistrare video, pentru ca dispozitivele contemporane asigura utilizatorilor prilejul de a gestiona atat rata de compresie cat si parametrii fluxului video transmis in retea. Ca sa fim suficient de precisi, H264, spre deosebire de predecesorul sau Motion JPEG, reduce dimensiunea fisierului cu mai mult de 80% si cu 50% mai mult decat standardul MPEG-4. Asta semnifica faptul ca banda de transmisie este cu mult mai incapatoare, iar spatiul de stocare se diminueaza in mod vizibil. In societatea in care traim si in care tehnologia a avansat rapid de la un an la altul, codecul H.264 este perceput la nivel inalt, principalul standard de compresie video.


O experienta inedita prin monitorizarea de la distanta prin internet a sistemului

Kit-ul pe care vi-l recomandam de aceasta data asociaza elemente tehnologice de ultima generatie, cu utilizarea sporita in mai multe sectoare de activitate. Acest sistem de supraveghere poate fi uzitat in diverse locatii, cu diverse roluri. Veti descoperi experienta placuta a supravegherii video hi-tech, va veti bucura de inregistrari deosebite la o calitate exceptionala si veti avea sansa de a gestiona tot ceea ce se intampla de la distanta, indiferent de punctul in care va aflati raportat la locatia unde il veti monta.

Acest echipament de securitate este perfect potrivit cu orice tip de smartphone de pe piata, indiferent de sistemele de operare mobile pe care acestea le folosesc: iOS, Android, Windows Phone, Blackberry etc. Practic, printr-o conexiune decenta la internet, un IP si o parola, veti putea monitoriza activitatea de acasa sau de la birou de pe smartphone-ul, ipadul sau computerul dumneavoastra. DVR-ul inclus in acest echipament de supraveghere este Dual Stream, adica realizeaza supravegherea pe telefon foarte rapida si usoara, fiind flexibil pentru transimiterea datelor prin reteaua de internet.

Plusul de calitate al sistemului: DVR-ul ADP 304

Considerat unul dintre cele mai importante modele de dvr-uri de pe piaţă în acest moment, ADN-304 asigură utilizatorilor numeroase funcţionalităţi de ultima generaţie şi impresionează prin fiabilitate, stabilitate şi eleganţă. ADP-304 este un DVR fiabil şi eficient care mizează pe un sistem propriu de operare, Linux, ce îi oferă stabilitate şi siguranţă.

Acest dispozitiv are capacitatea de a suporta camere video de supraveghere de tip internet protocol şi foloseşte compresia video H.264, un encoder menit să salveze în mod inteligent spaţiul de pe hard-disk. Alăturându-se cerinţelor de pe piaţă, ADP-304 oferă posibilitatea utilizatorilor să supravegheze sistemul video de la distanţă. Practic, printr-o conexiune stabilă la internet, o adresa ip şi o parolă, dumneavoastră vă puteţi conecta din orice colţ al lumii la sistemul gata instalat în locaţie de la o distanţă foarte mare. Prin intermediul unui laptop, al unui smartphone sau tablete va puteţi conecta printr-un singur click la sistem şi monitoriza totul! Montarea acestui device este una simplă, iar montarea sa într-un sistem cu camere video se face prin conectarea cablurilor cu mufe BNC.

ADP-304 are 4 intrări video clasice BNC, 4 intrări audio, port VGA, HDMI precum şi porturi USB pentru back-up şi control. Beneficiază în plus de o interfaţă HDMI care îi oferă o calitate impresionantă din punct de vedere al înregistrării şi capturii de imagini. Totodată, acest tip de DVR mai dispune de o interfaţă ce suportă un hard-disk de maximum 4 TB, port VGA (conectează monitorul la DVR), dar şi de un meniu în mai multe limbi de circulaţie internaţională. Funcţia dual-stream face vizualizarea pe mobil să fie rapidă şi uşoară.

Prin intermediul său, utilizatorii vor beneficia şi de funcţii speciale precum Înregistrare, PTZ, Tur, Alarmă, Video Push, Email, Ghid Meniu, trimitere date către mail predefinit, dual-stream, pentaplex precum şi funcţii playback precum redare, pauză, stop, derulare, redare accelerată, redare în reluare sau zoom digital. Funcţiile de detectare a mişcării, orbirea video sau pierderi video, precum şi managementul inteligent al Hard Diskului ca de exemplu hibernarea HDD-ului atunci când devine inactiv, funcţia RAID, alarmă în caz de defecţiune a HDD-ului, ridică nivelul de performanţă al dispozitivului. Calitatea înregistrărilor şi imaginilor oferite este una excelentă, iar raportul calitate-preţ cu care acest dispozitiv se vinde este unul formidabil. Device-ul este dotat cu o interfaţă HDMI şi în plus veţi remarca după achiziţionarea produsului în manualul cu care vine, multifuncţionalitatea sa.

Camera video de monitorizare ZIP 24M-100: calitate la pret minim

Un tip de camera AHD destinata in general folosirii in spatiile outdoor. Acest device este utilat cu o lentila fixa de 3.6mm si cu un senzor de imagine 1/4" CMOS, 1.0MP, 720p. Carcasa metalica o ajuta in razboiul impotriva schimbarilor de temperatura si ii garanteaza functionalitatea la temperaturi cuprinse intre -20 si 50 de grade Celsius.

Senzor imagine OV9712+HI3518, rezolutie max 720P (1280x720)
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IRCUT
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD Da

Echipamentul video de supraveghere ZIM-24M-100 are o rezolutie de 1000 de linii TV, avand in acest mod garanta o calitate High-Definition a cadrelor surprinse ziua. In ceea ce vizeaza supravegherea pe care o asigura dupa caderea noptii, camera se bazeaza pe sistemul infrarosu de ultima generatie format din 24 de bucati de leduri IR si functia speciala IR-CUT, un sistem care o ajuta sa asigure o suprafata de vizibilitate ce poate atinge cel mult 20 de metri.

Cu un meniu intuitiv si folosind tehnologia AHD, aceasta camera este ideala daca ne orientam la cost si eficienta pe care o asigura. Este practic, una din solutiile ideale pentru supravegherea video pe care o vizati.

Asiguram 2 ani de garantie pentru acest sistem

Va reamintim ca toate produsele noastre sunt protejate de o garantie valabila 2 ani de zile din momentul vanzarii. In toata aceasta perioada, produsele noastre sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale, nu insa si pentru suprasarcini.

Produse asociate

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Kit supraveghere prin internet cu 4 camere ZIM24M-100 si DVR ADP304

Kit supraveghere prin internet cu 4 camere ZIM24M-100 si DVR ADP304

Acest kit de monitorizare este format din:

- Dispozitive de supraveghere model ZIM24M-100

- DVR ADP304

- alimentatoare

- conectori BNC

Scrieţi o recenzie