Kit de supraveghere video cu 2 camere ZIM24M-100 si DVR ADP304

kitzim24m2

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Acest kit de securitate este compus din:

- Echipamente de securitate tip ZIM24M-100

- DVR ADP304

- acumulatoare

- conectori BNC

More details

lei 462.00

Descriere
Specificatii

Achizitionarea unui kit de securitate video poate fi o sansa mare pentru orice persoana de a-si proteja proprietatea, bunurile si nu in ultimul rand, familia. Kit-urile de monitorizare video de pe piata garanteaza un mediu confortabil si alunga in repetate randuri activitatea infractionala. Azi, monitorizarea video este prezenta peste tot, de la locatii private ce sa gasesc la domiciliul utilizatorilor, pana la cladirile companiilor multinationale din intreaga lume. Iar consecintele statistice obtinute sunt pe masura pretentiilor. Prin modul in care tehnologia a avansat si prin reducerea preturilor, aplicabilitatea sistemelor de supraveghere video este tot mai populara si incepe de la case de proportii mici pana la cladiri de firme importante, terminand cu cladiri mari de birouri, aeroporturi, spatii publice, parcuri tematice sau industriale si asa mai departe. Pentru ca piata este intr-o continua modificare, iar acest detaliu se poate traduce simplu prin "transformare", am sarit in ajutorul dumneavoastra prin construirea unui nou sistem de supraveghere, extrem de accesibil ca pret si foarte important ca eficacitate. Echipamentul de supraveghere este harazit locatiilor inchise, dar si locatiilor deschise, este clasic, dar eficace, intuititv si calitativ, iar raportul calitate pret poate face diferenta pentru dumneavoastra.

Calitatea acestei camere poate fi vazuta live aici :

Acest kit de securitate este compus din:

- Echipamente de securitate tip ZIM24M-100

Senzor imagine HDIS 139+8510
Lentila 3,6 mm
Rezolutie 960H
Infrarosu max 20 m
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL

- DVR ADP304

Rezolutie 960H, 720P, 1080P
Temperaturi de functionare 0-50 grade
Canale video 4
Canale audio 1
Rezolutie la inregistrare 960H, 720P, 1080P
Iesiri video HDMI, VGA
Harddisk suporta max 4T
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 100
Procesor Huawei Hi 3520D

- acumulatoare

- conectori BNC

In scopul de a completa acest echipament de securitate, propunem achizitionarea unui HDD pentru pastrarea datelor. Un astfel de produs il puteti achizitiona de la oricare magazin de it, dar si de pe website-ul nostru, separat de pretul de vanzare al sistemului de monitorizare video.

Camera video de monitorizare ZIP 24M-100

Un model de camera  AHD destinata in general utilizarii in spatiile exterioare. Acest echipament este dotat cu o lentila fixa de 3.6mm si cu un senzor de imagine 1/4" CMOS, 1.0MP, 720p. Carcasa metalica o sustine in lupta contra schimbarilor de temperatura si ii asigura functionalitatea la temperaturi cuprinse intre -20 si 50 de grade Celsius. Camera video de supraveghere ZIM-24M-100 are o rezolutie de 1000 de linii TV, avand in acest mod asigurata o calitate HD a cadrelor surprinse ziua. In ceea ce priveste securitatea pe care o asigura dupa lasarea noptii, camera mizeaza pe sistemul infrarosu performant format din 24 de bucati de leduri IR si functia speciala IR-CUT, un sistem care o ajuta sa asigure o arie de vizibilitate ce poate atinge cel mult 20 de metri. Cu un meniu intuitiv si folosind tehnologia AHD, aceasta camera este ideala daca ne orientam la pret si eficienta pe care o asigura. Este teoretic, una din solutiile ideale

pentru supravegherea video pe care o vizati.

Dvr-ul ADP304

Considerat unul dintre cele mai importante modele de dvr-uri de pe piaţă în acest moment, ADN-304 asigură utilizatorilor numeroase funcţionalităţi de ultima generaţie şi impresionează prin fiabilitate, stabilitate şi eleganţă. ADP-304 este un DVR fiabil şi eficient care mizează pe un sistem propriu de operare, Linux, ce îi oferă stabilitate şi siguranţă.

Acest dispozitiv are capacitatea de a suporta camere video de supraveghere de tip internet protocol şi foloseşte compresia video H.264, un encoder menit să salveze în mod inteligent spaţiul de pe hard-disk. Alăturându-se cerinţelor de pe piaţă, ADP-304 oferă posibilitatea utilizatorilor să supravegheze sistemul video de la distanţă. Practic, printr-o conexiune stabilă la internet, o adresa ip şi o parolă, dumneavoastră vă puteţi conecta din orice colţ al lumii la sistemul gata instalat în locaţie de la o distanţă foarte mare. Prin intermediul unui laptop, al unui smartphone sau tablete va puteţi conecta printr-un singur click la sistem şi monitoriza totul! Montarea acestui device este una simplă, iar montarea sa într-un sistem cu camere video se face prin conectarea cablurilor cu mufe BNC.

ADP-304 are 4 intrări video clasice BNC, 4 intrări audio, port VGA, HDMI precum şi porturi USB pentru back-up şi control. Beneficiază în plus de o interfaţă HDMI care îi oferă o calitate impresionantă din punct de vedere al înregistrării şi capturii de imagini. Totodată, acest tip de DVR mai dispune de o interfaţă ce suportă un hard-disk de maximum 4 TB, port VGA (conectează monitorul la DVR), dar şi de un meniu în mai multe limbi de circulaţie internaţională. Funcţia dual-stream face vizualizarea pe mobil să fie rapidă şi uşoară.

Prin intermediul său, utilizatorii vor beneficia şi de funcţii speciale precum Înregistrare, PTZ, Tur, Alarmă, Video Push, Email, Ghid Meniu, trimitere date către mail predefinit, dual-stream, pentaplex precum şi funcţii playback precum redare, pauză, stop, derulare, redare accelerată, redare în reluare sau zoom digital. Funcţiile de detectare a mişcării, orbirea video sau pierderi video, precum şi managementul inteligent al Hard Diskului ca de exemplu hibernarea HDD-ului atunci când devine inactiv, funcţia RAID, alarmă în caz de defecţiune a HDD-ului, ridică nivelul de performanţă al dispozitivului. Calitatea înregistrărilor şi imaginilor oferite este una excelentă, iar raportul calitate-preţ cu care acest dispozitiv se vinde este unul formidabil. Device-ul este dotat cu o interfaţă HDMI şi în plus veţi remarca după achiziţionarea produsului în manualul cu care vine, multifuncţionalitatea sa.

Compresia H264, extrem de importanta pentru echipamentul vostru de supraveghere

De ce este asa de importanta aceasta compresie denumita H.264 pe care Dvr-ul dumneavoastra o va utiliza? Vom afla in urmatoarele randuri. H.264, o compresie care faciliteaza enorm job-ul cumparatorilor. Aceasta a devenit un standard de eficacitate pentru echipamentele de inregistrare video, pentru ca device-urile contemporane ofera oamenilor sansa de a gestiona atat rata de compresie cat si parametrii fluxului video transmis in retea. Ca sa fim suficient de precisi, H264, spre deosebire de predecesorul sau Motion JPEG, diminueaza dimensiunea fisierului cu mai mult de 80% si cu 50% mai mult decat standardul MPEG-4. Asta inseamna ca banda de transmisie este cu mult mai incapatoare, iar spatiul de stocare se reduce in mod semnificativ. In aceasta epoca moderna in care tehnologia a crescut rapid de la un an la altul, codecul H.264 este perceput la nivel inalt, principalul standard de compresie video.Supraveghere de la distanta prin internet

Sistemul pe care vi-l propunem de aceasta data asociaza elemente tehnologice de ultima generatie, cu utilitatea sporita in mai multe domenii de activitate. Acest echipament de monitorizare poate fi folosit in diverse locatii, cu diferite roluri. Veti imbratisa experienta interesanta a monitorizarii video hi-tech, va veti bucura de imagini deosebite la o calitate exceptionala si veti avea sansa de a gestiona totul de la distanta, indiferent de punctul in care va aflati raportat la locatia unde il veti monta.

Acest echipament de securitate este perfect compatibil cu orice model de smartphone de pe piata, indiferent de platformele mobile pe care acestea le folosesc: iOS, Android, Windows Phone, Blackberry etc. Practic, prin o conexiune decenta la internet, un IP si o parola, veti putea controla activitatea de acasa sau de la birou de pe telefonul, ipadul sau computerul dumneavoastra. DVR-ul inclus in acest sistem de monitorizare este Dual Stream, adica face monitorizarea pe telefon foarte rapida si usoara, fiind flexibil pentru transimiterea informatiilor prin reteaua de internet.

Garantie asigurata de firma noastra pentru 2 ani de zile

Va aducem aminte ca toate produsele noastre sunt protejate de o garantie valabila 2 ani de zile din momentul vanzarii. Pe percursul acestei perioade, produsele noastre sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale, nu insa si pentru suprasarcini.

Produse asociate

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Kit de supraveghere video cu 2 camere ZIM24M-100 si DVR ADP304

Kit de supraveghere video cu 2 camere ZIM24M-100 si DVR ADP304

Acest kit de securitate este compus din:

- Echipamente de securitate tip ZIM24M-100

- DVR ADP304

- acumulatoare

- conectori BNC

Scrieţi o recenzie