Sistem de supraveghere internet cu 6 camere AHD si DVR ADN488

kit6ADN488

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Va recomandam un kit de supraveghere impresionant cu sase camere de rezolutii inalte si un Dvr de ultima generatie. Veti descoperi bucuria unei exeperiente hi-tech imbinand placutul cu utilul in scopul protectiei locatiei dumneavoastra. Kit-ul se compune din:

- DVR ADN488
- 4 dispozitive video de supraveghere model AHD-ZEN42W-100
- 2 dispozitive video de supraveghere tip AHD-ZIM36-100
- sursa de alimentare
- conectori BNC sau seturi de video baloane

More details

lei 1,326.00

Descriere
Specificatii

Daca aveti nevoie de un kit de supraveghere care sa lucreze in folosul dumneavoastra 24 de ore din 24 la cele mai inalte standarde tehnologice moderne, ati ajuns in locul potrivit. Va oferim spre recomandare un kit de supraveghere impresionant cu sase camere de rezolutii inalte si un Dvr de ultima generatie tehnologica. Veti descoperi bucuria unei exeperiente hi-tech imbinand placutul cu utilul in scopul protectiei locatiei dumneavoastra. 

Rezultatele excelente in lupta contra infractionalitatii, dobandite de aceste echipamente de securitate, precum si viteza cu care tehnologia in domeniu inainteaza, transforma aceasta piata intr-una dintre pietele cele mai cautate de catre utilizatori pe internet. Indiferent ca acestia cauta supraveghere video la domiciliu, la locul de munca sau in zone comerciale, kit-urile de securitate video se transforma in parteneri de incredere, care avertizeaza, inlatura, monitorizeaza, gestioneaza si uneori pedepsesc prin probe video raufacatorii si activitatile infractionale.

Componenta kit-ului de securitate


- DVR ADN488
- Dispozitive video de supraveghere model AHD-ZEN42W-100
- Dispozitive video de supraveghere tip AHD-ZIM36-100
- sursa de alimentare
- conectori BNC sau seturi de video baloane - in functie de solutia de cablare aleasa.

Imagini obtinute cu camerele din kit :Pentru ca acest kit de supraveghere sa fie complet, el are nevoie de un Hard Disk cu diverse specificatii si dimensiuni. Puteti cumpara un astfel de HDD de la orice magazin de computere sau chiar si de pe site-ul nostru.

Caracteristici camera AHD-ZEN42W-100

Senzor imagine OV9712+HI3518, rezolutie max 720P (1280x720)
Lentila 2,8-12 mm
Functii speciale Analog High Definition (AHD ) si Normal Analog Camera (selectezi usor din OSD joystick) IR-Cut, 3DNR,OSD, DWDR
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL

Caracteristici camera AHD-ZIM36-100

Senzor imagine OV9712+HI3518, rezolutie max 720P (1280x720)
Lentila 3,6 mm
Infrarosu max 20 m
Functii speciale IRCUT
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1200 TVL
AHD Da

Mizati pe DVR-ul ADN488, o varianta ideala pentru orice kit


Cu o calitate a inregistrarii impresionanta (720p@25fps) DVR-ul ADN488 este un device nu numai eficient si util ci si foarte accesibil ca pret. Echipamentul se remarca prin faptul ca aduna toate tehnologiile moderne de monitorizare. In acelasi timp ADN 448 detine un sistem personal de operare (Linux) care nu va permite accesul virusilor ori fisierelor daunatoare sa foloseasca inregistrarile dvs.

Device-ul utilizeaza compresia video H.264, insarcinata sa limiteze in mod eficient spatiul de pe hard-disk-ul utilizatorilor si are o interfata HDMI, ce il ajuta sa ofere imagini de o calitate impresionanta. Carcasa sa metalica este foarte semnificativa si extrem de solida, iar intre functiile vitale pe care le asigura gasim PTZ, Tur, Alarma, Video Push, Email, Ghid Meniu , detectie la miscare, trimitere date catre email predefinit, dual-stream si pentaplex. ADN-488 are 8 intrari video clasice BNC, 4 intrari audio, port VGA, HDMI precum si porturi USB pentru back-up si gestiune.

Cea mai populara camera video exterior:  AHD-ZIM36-100

Camera AHD-ZIM36-100 a devenit foarte populara prin calitatea pe care o garanteaza la cel mai accesibil pret de pe piata. Aceasta camera AHD (Analog High Definition) este prevazuta cu un senzor de imagine 1/4" CMOS, 1.0 MP, 720p, OV7912+Nextchip 2431 Korea. Camera de supraveghereZIM36-100 este perfecta pentru inregistrari exterioare, asamblarea ei fiind una rapida, in plan vertical sau in plan orizontal. Ideala pentru spatii largi, cu o perceptie larga a mediului si cu o rezolutie extrem de mare (1200 de linii TV), device-ul are si calitatea de a observa cam orice miscare dupa lasarea intunericului pe o distanta de cel mult 20 de metri. In cazul inregistrarii pe timp de noapte, dispozitivul reflecta o lumina infrarosie, imposibil de perceput de ochiul omului atunci cand luminozitatea din afara scade.

Astfel, camera ZIM36-100 surprinde filmari de inalta calitate. Echipata cu lentile de 3.6mm, aceasta camera video se poate conecta video rapid prin bnc si are doua functii speciale importante: auto-iris care atenueaza schimbarile mari ale intensitatii luminii spre exemplu de la umbra la soare si auto-focus  o functie prin intermediul careia camera de filmat poate sa vizualizeze automat oamenii ori obiectele aflate in aria de monitorizare a sa, in functie de anumite repere de focalizare prestabilite.

Modelul AHD-ZEN42W-100 , alegerea optima pentru o securitate completa

Camera video de monitorizare AHD-ZEN42W-100 s-a impus pe piata prin calitatea sa, raportata la pretul rezonabil cu care se comercializeaza. Acest model de echipament video de supraveghere se poate utiliza nu doar in locatiile indoor ci si in exterior! Prototipul este dotat cu 42 de led-uri infrarosu, care ii permit sa fie atent la fiecare detaliu consumat nu doar ziua, ci si noaptea. Practic, aceasta camera percepe orice miscare inclusiv pe modul infra-rosu pe o distanta de pana la 40 de metri. In ceea ce priveste instalarea ei, camera AHD-ZEN42W-100 se poate monta extrem de usor, atat pe tavan, cat si in plan vertical, utilizatorul avand garantia ca acest dispozitiv va suprinde toate unghiurile care il intereseaza.

Insa ceea ce ajuta foarte mult acest tip de camera sa se evidentieze sunt detaliile si caracteristicile sale tehnice. AHD-ZEN42W-100 este utilata cu un senzor de imagine digital (CMOS) si cu o serie de functii sofisticate. Datorita noului chipset OV7912+Nextchip 2431 Korea, camera iti asigura imagini calitate HD, iar rezolutia de 1200 de linii TV completeaza acest proces spre nivelul extraordinar. Totodata camera AHD-ZEN42W este fericita posesoare a unor functii ca IR-Cut, 3DNR, OSD sau DWDR, toate fiind o reala siguranta a reusitei achizitionarii unui astfel de echipament.

Kit-ul perfect pentru control de la distanta prin internet

Prin intermediul acestor echipamente video, veti putea practic sa supravegheati de la departare proprietatea pe care incercati sa o protejati. In plus, puteti fi convins ca veti avea parte nu numai de cea mai accesibila si putin costisitoare varianta de supraveghere, ci si de echipamente profesionale deosebite, menite sa va despovareze viata de zi cu zi si sa ingreuneze neindoielnic misiunea infractorilor.

Kit-ul pe care vi-l propunem azi asociaza detalii tehnologice de ultima generatie, cu utilizarea sporita in mai multe domenii de activitate. Acest kit de securitate poate fi utilizat in diverse locatii, cu diverse scopuri. Veti imbratisa experienta interesanta a supravegherii video hi-tech, va veti bucura de inregistrari deosebite la o calitate impresionanta si veti avea sansa de a controla tot ceea ce se intampla de la distanta, indiferent de locul in care va aflati, raportat la locatia unde il veti instala.

Acest kit de monitorizare este perfect compatibil cu orice model de smartphone de pe piata, indiferent de platformele mobile pe care acestea le utilizeaza: iOS, Android, Windows Phone, Blackberry etc. Practic, printr-o legatura decenta la internet, un IP si o parola, veti putea controla activitatea de acasa sau de la birou de pe smartphone-ul, ipadul sau computerul dumneavoastra. DVR-ul inclus in acest kit de supraveghere este Dual Stream, adica efectueaza monitorizarea pe telefon foarte rapid si usor, fiind flexibil pentru transimiterea informatiilor prin reteaua de internet.

Calitate, eficienta, rapiditate si garantie 2 ani de zile din partea noastra

Va reamintim ca toate echipamentele noastre sunt protejate de o garantie valabila 2 ani de zile de la data vanzarii. In toata aceasta perioada, produsele noastre sunt asigurate impotriva defectelor din fabricatie sau defectelor operationale, nu insa si pentru suprasarcini.

Produse asociate

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sistem de supraveghere internet cu 6 camere AHD si DVR ADN488

Sistem de supraveghere internet cu 6 camere AHD si DVR ADN488

Va recomandam un kit de supraveghere impresionant cu sase camere de rezolutii inalte si un Dvr de ultima generatie. Veti descoperi bucuria unei exeperiente hi-tech imbinand placutul cu utilul in scopul protectiei locatiei dumneavoastra. Kit-ul se compune din:

- DVR ADN488
- 4 dispozitive video de supraveghere model AHD-ZEN42W-100
- 2 dispozitive video de supraveghere tip AHD-ZIM36-100
- sursa de alimentare
- conectori BNC sau seturi de video baloane

Scrieţi o recenzie