DVR pentru supraveghere video de la distanta cu 8 canale si HDMI model ADH-308v2

ADH-308v2

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

DVR compatibil cu orice smartphone de pe piata, perfect pentru supraveghere video de la distanta. Modelul ADH-308v2 in varianta sa de upgrade are 8 canale, interfata HDMI, sistem propriu de operare si  suporta un hard-disk de maximum 6 TB

More details

lei 384.00

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Canale video 8
Canale audio 4
Rezolutie la inregistrare 8*AHD-H 1080p@12 fps , 8*AHD-N 1080N , Analog + IP(HVR):4*AHD-H(analog)+4*1080P(network) Only IP(NVR): 8*1080P, 16*960P;4*3M , 4*5M
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
AHD Da
Compresie video H.264
Control PTZ Da
USB Da

Dvr-ul ADH-308v2 in noua sa varianta pentru 8 canale s-a impus prin caracteristicile sale pe piata din tara noastra, dar si printr-un pret accesibil. Calitatea inregistrarilor si imaginilor oferite este una excelenta, iar raportul calitate-pret cu care acest dispozitiv se vinde este unul formidabil.  Inclus intr-un sistem de supraveghere video, acest digital video recorder de ultima generatie ofera o calitate nesperata si adecvata cerintelor pietei.

Fiabil, elegant si eficient, ADH-308v2 are 8 intrari video clasice BNC, 4 intrari audio, port VGA, HDMI precum si porturi USB pentru back-up si control. In plus interfata HDMI ii asigura oportunitatea de a inregistra si captura imagini la cel mai inalt nivel tehnologic.

Capabil sa suporte camere de tip IP, ADH-308v2 se foloseste de compresia video H.264 pentru a stoca si totodata economisi spatiul de pe hard-disk, fara a distorsiona calitatea imaginilor. Prin intermediul sau, utilizatorii pot supraveghea de la distanta sistemul de supraveghere. Si totul se poate face extrem de usor: printr-o conexiune stabila la internet, o adresa ip si o parola, dumneavoastra va puteti conecta din orice colt al lumii la sistemul gata instalat in locatie. Prin intermediul unui laptop, al unui smartphone sau tablete va puteti conecta printr-un singur click la sistem si monitoriza totul! Veti avea nevoie sa descarcati din magazinele online, gratuit, o aplicatie aferenta sistemului de operare al telefonului dumneavoastra spre exemplu. Si nu va faceti griji, ADH-308v2  este perfect compatibil cu orice tip de sistem de operare smartphone.

Montarea acestui device este una simpla, iar montarea sa intr-un sistem cu camere video se face prin conectarea cablurilor cu mufe BNC. Totodata, acest tip de DVR-ul mai dispune de o interfata ce suporta un hard-disk de maximum 6 TB, port VGA (conecteaza monitorul la DVR), dar si de un meniu in mai multe limbi de circulatie internationala, dual-stream (vizualizarea pe mobil va fi rapida si usoara.

Prin intermediul sau, utilizatorii vor beneficia si de functii speciale precum dual stream, pentaplex, detectare a miscarii, orbirea video sau pierderi video, dar si de un management inteligent al Hard Drive-ului (hibernarea HDD-ului atunci cand devine inactiv, functia RAID, alarma in caz de defectiune a HDD-ului). In plus veti remarca in manualul cu care vine multifunctionalitatea sa precum si importanta sistemului Linux Embedded (acesta nu va permite accesul virusilor sau fisierelor daunatoare care pot accesa inregistrarile dumneavoastra).

Caracteristici tehnice

2 X SATA (Up to 6TB) 8 BNC input,1 VGA output,1 HDMI output 4 RCA input, 1 RCA output Only Analog(DVR): 8*AHD-H
1080p@12 fps , 8*AHD-N 1080N , Analog + IP(HVR):4*AHD-H(analog)+4*1080P(network) Only IP(NVR): 8*1080P,
16*960P;4*3M , 4*5M , Support ONVIF Under Network Mode Cloud Technology (www.xmeye.net) 2 USB, Multiple DDNS,
Multi-Languages GUI, Dual-stream, Free CMS, Accept Wi-fi stick Accept 3G modem Accessories: Mouse, Power supply.


Garantia de 2 ani

Toate sistemele noastre sunt acoperite de o garantie termen de doi ani de zile din momentul livrarii. In tot acest timp, echipamentele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru suprasarcini).

Asistenta gratuita

Acordam suport tehnic telefonic, nelimitat, pentru toate produs oferite. Nu ezitati - daca aveti o nedumerire sau nevoie de asistenta la setarea posibilitatii de control prin internet...personalul nostru bine pregatit si binevoitor este disponibil si este dispus sa va ofere asistenta! De foarte multe ori, o situatie se poate clarifica prin intermediul controlului de la departare a sistemului. Suntem aici si suntem pregatiti sa va ajutam!

 
 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

DVR pentru supraveghere video de la distanta cu 8 canale si HDMI model ADH-308v2

DVR pentru supraveghere video de la distanta cu 8 canale si HDMI model ADH-308v2

DVR compatibil cu orice smartphone de pe piata, perfect pentru supraveghere video de la distanta. Modelul ADH-308v2 in varianta sa de upgrade are 8 canale, interfata HDMI, sistem propriu de operare si  suporta un hard-disk de maximum 6 TB

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: