DVR 8 canale TD-2508HD-C, TVT, FULL 960H, 200 fps, HDMI

TD-2508HD-C

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

lei 1,548.00

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Temperaturi de functionare 0-50 grade
Canale video 8
Canale audio 8
Rezolutie la inregistrare 960H - 960x576 pixeli
Iesiri video HDMI, VGA, BNC
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 200
Procesor Cortex A9 dual core
Rata ocupare spatiu 960H:12~20G/ day*channel
Compresie video H.264
Control PTZ rs485
USB 2

Cei de la TVT va ofera o solutie optima care sa vina in completarea unui sistem de securitate profesionist care sa corespunda exigentelor dvs. - TD-2508HD-C. Noi intelegem ca siguranta familiei dvs este pe primul loc si de aceea recomandam achizitionarea acestui model pentru o monitorizare indeaproape, indiferent de locatia in care va situati.

Acest DVR va pune la dispozitie atat posibilitatea vizionarii dar si a ascultarii in timp real al inregistrarilor cu 8 canale video, 8 canale audio si 1 canal bidirectional. Imaginile capturate sunt redate pe monitorul dvs cu rezolutiile FULL 960H si Full D1, ambele fiind transpuse cu un numar de 200 de cadre/sec.

Puntea de legatura dintre camere si DVR privind procesul de transmitere a video-urilor o reprezinta cablurile prin intermediul carora informatiile sunt transmise instant. Tipurile de cablu care pot fi atasate sunt VGA, HDMI sau BNC. Se poate apela si la folsirea unui conector RJ45.

Urmarirea materialelor video inregistrate este posibila nu doar de acasa, din fata unui monitor, ci si de pe telefonul mobil sau din alta locatie care este conectata la internet si se poate folosi un broswer. Privind telefoanele mobile, iPhone, Blackberry sau Android sunt cele mai recomandate. De asemenea, accesul la aceste filmari se poate acorda unui numar de 10 utilizatori simultan prin dual stream.

Modelul TD-2508HD-C are in componenta si un serviciu de alarma 8In/4Out in caz de intrari prin efractie sau incercari de vandalizari.

Un mare beneficiu il reprezinta Smart Search/Cautare inteligenta. Aceasta este o caracteristica in a managementului video din software care va permite sa setati anumite detectari ale miscarilor din campul de inregistrare al camerelor de supraveghere atunci cand vizionati filmarile dupa ce acestea au fost inregistrate si salvate. Este o functie care va economiseste mult timp, permitandu-i software-ului sa caute in mod inteligent in video-urile salvate doar activitatile care se potrivesc setarilor dvs.

Ca si moduri de functionare, gasim:

1. Analog pur - 16*AHD-M sau 16*AHD-L
2. Digital pur - 1*1080P+8*720P, 4*1080P, 20*960H
3. Mix - 4*AHD-M analog +4*720P digital


Compatibilitatea cu smartphone
Acest DVR este compatibil cu telefoanele mobile incluzand iPhone, Android si alte telefoane ce utilizeaza RTSP.

Compresia H264
DVR-ul foloseste cea mai buna compresie video actuala - H.264. Aceasta da voie DVR-ului sa salveze inregistrarile pe un spatiu de stocare mult mai mare, spre deosebire de alte compresii video si folosinta lor.

Sistem de operare Linux pentru o siguranta garantata
Sistemul de operare Linux vine incorporat si el la pachet cu acest model. Acesta este sistemul de operare care nu va permite accesul virusilor sau fisieserolr daunatoare sa acceseze inregistrarile dvs. Si este si simplu de utilizat: trebuie doar sa conectati camerele pe care le aveti cu orice monitor VGA SAU CCTV pe care il detineti iar apoi se va seta automat procesul de inregistratre la 30fps.

Caracteristici:
-> Rezolutie inalta - 720p: vizionare in timp real a tuturor camerelor;
-> Rezolutie inalta 720p: inregistrare cu 120 de cadre/sec si rezolutie a imaginilor de 1280x720;
-> Functionare Pentaplex: Vizualizare simultan in timp real, inregistrare, redare, operatiune de salvare si acces de la distanta;
-> Dual Stream: face monitorizarea pe telefonul mobil foarte rapida si usoara si este si flexibil pentru transimirea informatiilor prin intermediul internetului;
-> Functie inteligenta de detectare a miscarii: detectarea miscarii, orbirea video, pierderi video;
-> Setari inteligente ale camerei: mascarea confidentialitatilor, blocarea camerei, reglajul culorilor, afisarea titlurilor
-> Metode usoare de stocare a informatiilor de rezerva: dispozitive USB, retea de la distanta si software de rezerva al clientului
-> Management inteligent al Hard Drive-ului: hibernarea HDD- ului atunci cand devine inactiv, functia RAID, alarma in caz de defectiune a HDD-ului
-> Pan Tilt Zoom si Speed Dome Control: Protocoale Pelco D&P si alte 60
-> Comenzi PTZ: scanare, auto pan, auto tur, modele, presetari
-> Software de retea: servere web incorporate, DVR multi-client si accesul de la distanta prin intermediul SMS-urilor pentru functii precum cele de inregistrare, redare, etc
-> Suport DHCP / PPPOE / FTP / DNS / DDNS / NTP / Alarma de E-mail / management corect al IP-ului / cautare de IP / functii de alarma a retelei, suport web client, client independent si SDK.

Produse asociate

Recenzii

Scrieţi o recenzie

DVR 8 canale TD-2508HD-C, TVT, FULL 960H, 200 fps, HDMI

DVR 8 canale TD-2508HD-C, TVT, FULL 960H, 200 fps, HDMI

Scrieţi o recenzie