Camera de supraveghere exterior AHD AHB-1SFIR1, 1MP, Asrock

AHB-1SFIR1

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

lei 191.81

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Senzor imagine 1/3" Sony CMOS
Lentila 3,6 mm
Rezolutie 720P (1280X720)
Infrarosu max 20 m
Functii speciale OSD
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
AHD Da

Aceasta camera de supraveghere exterioara de la Asrock este ideala pentru o supraveghere profesionista a locuintei dvs. Acest model de camera va monitoriza orice moment si orice activitate desfasurara in mediul exterior al casei dvs, oferind protectia necesara impotriva criminalitatii si asigurarea unei inregistrari video la calitate inalta in cazuri de vandalism.

Senzorul de imagine 1/3" Sony CMOS va urmari indeaproape orice actiune care se petrece, transmitand in timp real toate informatiile capturate. Acest model indeplineste standardele 960H, avand o rezolutie a imaginilor de 720p.

Obiectivul cu lentila fixa 3.6mm dispune de un unghi de vizualizare de maxim 90 de grade. Camera de supraveghere dispune de un numar de 24 de LED-uri incorporate cu IR care se activeaza odata cu scaderea luminozitatii din exterior la o iluminare minima de 0 Lux pe o distanta de 20m.

Montarea acestei camere de supraveghere se face cu usurinta, ea avand dimensiunile de 110x68x64mm si o greutate de 292g.
Intrucat aceasta camera de supraveghere este special conceputa pentru utilizarea sa in exterior, in spatii deschise, temperatura sa de operare este cuprinsa intre -30 ~ +45 grade Celsius.

Ca si sursa de alimentare, aceasta necesita doar DC12V.

Caracteristici:
-> Rezolutie color HD 1000 TV Line
-> Carcasa metalica rezistenta la intemperii
-> Vedere nocturna pe o distanta de 90m
-> Montare pe perete
-> Conectare video rapida cu BNC
-> Auto iris si auto focus

Inregistrare nocturna
Camera este echipata cu LED-uri cu infarosu. LED-urile proiecteaza o lumina infrarosie pe care ochiul uman nu o poate percepe, insa camera da. Pe durata zilei, camera produce video-uri avand o gama de culori vii insa cand luminozitatea scade, camera, in mod automat, porneste sistemul IR. Camera apoi produce filmari video cu infraroau de inalta calitate.

Produse asociate

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Camera de supraveghere exterior AHD AHB-1SFIR1, 1MP, Asrock

Camera de supraveghere exterior AHD AHB-1SFIR1, 1MP, Asrock

Scrieţi o recenzie