Camere supraveghere exterior profesionale SK428/1000FP

SK428/1000FP

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Caracteristicile ce recomanda aceste camere supraveghere exterior profesionale cu 1000 TVL sunt : 1000 linii tv, 1/3 Megapixel, 720p,Low Illumination ,1/3" Sony Exview HAD
OSD, IR-CUT, 3D DNR, digital zoom. Functie de digital zoom este intalnita la foarte putine camere pe piata si reprezinta un mare atu al acestei camere.

More details

lei 258.00

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Senzor imagine 1/3" SONY 1.3MP, 720P, IMX138+FH8520
Lentila 2,8-12 mm
Infrarosu max 40 m
Functii speciale DSP, DWDR, OSD, AGC, BLC, AES, DNR, UTC
Temperaturi de functionare -20 - 50 grade
Linii tv 1000 TVL

Specificatii tehnice :

PROTECTIE
Protectie camera: exterior (IP66)
Tip carcasa: carcasa cu leduri IR
CAMERA
Senzor imagine: 1/3 Megapixel Sony Exview HAD 720p
DSP: SONY Enhanced Effio-E
Rezolutie pe timp de zi: 1000 linii TV (color)
Rezolutie pe timp de noapte: 1000 linii TV (alb-negru)
Lentila: varifocala cu distanta focala: intre 2.8 - 12.0 mm
Iluminare minima necesara: 0 Lux
Iesire video: Analogica - BNC (1.0 Vp-p, 75Ω)
FUNCTII INCLUSE
Iluminare noapte cu Infrarosu:  76 leduri IR
Diametru LED: 5 mm
 Iluminare pana la 60 m pe timp de noapte
Meniu OSD: meniu OSD cu joystick
Functii speciale: D-WDR, Zi/Noapte, AGC, IR-CUT, 3D DNR, digital zoom
Tensiune alimentare
Alimentare: 12V - alimentatorul nu este inclus
ALTELE
GARANTIE: 24 luni
Greutate 1,4 kg

 

Ce imbunatatiri aduce modulul WDR unei camere de supraveghere exterior

WDR - Wide Dynamic Range reprezinta o functie destul de noua a camerelor de supraveghere cu ajutorul careia primiti imagini clare in orisice conditii, indeosebi si de sursa de lumina este in partea contrara a acestei camere de supraveghere.

In situatia in care o camera de supraveghere este montata  in un restaurant sau chiar intr-un mic magazin catre zona de acces, imaginile generate de la aceasta sunt, in general, in sectorul geamurilor prea deschise, posibilalbicioase, iar in celelelate parti sunt inchise, neputand observa mare lucru.

Din acest motiv, pentru a transa aceasta chestiune, fabricile din domeniul camerelor de supraveghere video au introdus functia WDR, tehnologie cu ajutorul careia camera ofera filme limpezi, cu  numeroase detalii, atat in zona periferica, in care iluminarea este puternica, atat si in suprafata intunecata, astfel obtinand tot timpul imagini de o calitate exceptionala.

Implementarea AGC - Automatic Gain Control a devenit o masura foarte eficace pentru camere supraveghere exterior pentru a realiza o imagine foarte buna in variate situatii de iluminat.


Dotarea AGC - Automatic Gain Control - este realizata prin un integrat din structura unei camere de supraveghere exterior care are sarcina de a contrabalansa fluctuatiile de iluminare care duc la reducerea fluxului video.

Pe scurt, daca fluxul ajunge prea difuz, ca urmare a diminuarii iluminarii, atunci acest integrat mareste semnalul progresiv pentru a ajunge la valoarea de 1Vpp, iar in situatia in care semnalul este potrivit, integratul responsabil cu modulul AGC nu va executa nici o intensificare, iar in situatia in care iluminarea este prea puternica acest integrat va diminua imaginea video.

Deosebit de important ! In situatia in care fixam o camera de exterior si desigur o reglam, este indicat ca functia AGC sa fie stopata, astfel incat imaginea provenita de la camera sa nu fie modificata de aceasta crestere a semnalului, iar la terminarea setarilor aplicatia sa fie pornita.

De asemenea, in moduri de lumina foarte scazuta, functia AGC nu face miracole, fiindca prin cresterea fluxului slab venit de la generatorul de video al camerei de supraveghere video, intensifica si bruiajul din acel flux, deci si calitatea video-ului nu este una foarte buna, ci in unele cazuri veti obtine imagini de o calitate mai scazuta.

Camere de supraveghere video de productie superioara si ce au interfata OSD (On Screen Display) au optiunea de a selectiona nivelul functiei AGC (Ex: Mare, Mijlociu, Mic si Inchis)

Concluzie, AGC este o utilitate deosebit de importanta de care este important sa tinem cont in timpul alegerii unei camere video de supraveghere.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Camere supraveghere exterior profesionale SK428/1000FP

Camere supraveghere exterior profesionale SK428/1000FP

Caracteristicile ce recomanda aceste camere supraveghere exterior profesionale cu 1000 TVL sunt : 1000 linii tv, 1/3 Megapixel, 720p,Low Illumination ,1/3" Sony Exview HAD
OSD, IR-CUT, 3D DNR, digital zoom. Functie de digital zoom este intalnita la foarte putine camere pe piata si reprezinta un mare atu al acestei camere.

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: