DVR cu 16 canale ADN2-416v2, Dual Steam, FULL 960H

ADN2-416v2

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Digital Video Recorder de ultima generatie cu 16 canale video, Full 960H, 4 canale audio, compresie H264. HDMI, dual stream, playback 16 canale. Posibilitate vizualizare pe smartphone.

More details

lei 566.40

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Canale video 16
Canale audio 4
Rezolutie la inregistrare FULL 960H
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 12
Protocol ONVIF 2.2
AHD Da
Compresie video H.264
Control PTZ Da
USB Da

ADN2-416v2 este AHD si DVR normal in acelasi timp! Cu rezolutie FULL 960H, un numar de 16 canale, functie de Dual Stream pentru o monitorizare profesionala si de la distanta si functie pentaplex, serviciile oferite de acest DVR indeplinesc cele mai inalte standarde ale pietei.

DVR-ul vine insotit de un CD, un mouse, un alimentator si un manual pentru a va ghida in procesul de instalare si are un sistem propriu de operare precum si un meniu in mai multe limbi de circulatie internationala printre care si limba romana.

Caracteristici tehnice:

2 X SATA (Up to 6TB) 16 BNC input,1 VGA output, 1 HDMI output, 2 RCA input,1 RCA output, Only Analog(AHD DVR): 16*AHD- N(1080N) /8*AHD-N Analog + IP(HVR): 8*AHD-H (Analog)+ 8*960P(IP) , Only IP(NVR): 8*1080P /16*960P/4*3M ,4*5M Support ONVIF Under Network Mode Cloud Technology (www.xmeye.net) 2 USB, Multiple DDNS, Multi-Language


Compatibilitatea cu smartphone

Acest DVR, model ADN2-416v2 este compatibil cu telefoanele mobile incluzand iPhone, Android, Windows si alte telefoane ce utilizeaza RTSP.

Compresia H264

DVR-ul foloseste cea mai buna compresie video actuala - H.264. Aceasta da voie DVR-ului sa salveze inregistrarile pe un spatiu de stocare mult mai mare, spre deosebire de alte compresii video si folosinta lor.

Sistem de operare Linux pentru o siguranta garantata

Sistemul de operare Linux vine incorporat si el la pachet cu acest model. Acesta este sistemul de operare care nu va permite accesul virusilor sau fisieserolr daunatoare sa acceseze inregistrarile dvs. Si este si simplu de utilizat: trebuie doar sa conectati camerele pe care le aveti cu orice monitor VGA SAU CCTV pe care il detineti iar apoi se va seta automat procesul de inregistratre la 12fps.

Supraveghere de la distanta

Imagine pe care camerele de supraveghere le capteaza pot fi vizualizate in timp real de pe telefonul mobila, tableta, laptop sau calculator. Este nevoie doar de o conexiune la internet, o adresa IP si o parola. Iar datorita functiei P2P cu care este prevazut acest DVR, imaginile poti fi accesate extrem de rapid. Acest dispozitiv este prevazut cu o functie speciala, care permite utilizatorului sa aleaga tipul de inregistrare: manuala, programata sau la detectie miscare. Ultima varianta fac din acest DVR unul dintre cele mai apreciate de pe piata pentru ca ofera posibilitatea utilizatorului sa salveze spatiu important pe hard-disk. Dispozitivul foloseste pentru realizarea inregistrarilor standardul de compresie H.264, cel mai bun din clipa de fata, si compresia audio G.711 A. De asemenea, DVR dispune de o functie anti-interferente, ceea ce inseamna ca nu apar distorsiuni sau omiteri de cadre pe durata inregistrarilor, chiar si in conditiile in care atmosfera se schimba brusc.

Garantia de 2 ani

Toate sistemele noastre sunt acoperite de o garantie termen de doi ani de zile din momentul livrarii. In tot acest timp, echipamentele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru suprasarcini).

Asistenta gratuita

Acordam suport tehnic telefonic, nelimitat, pentru toate produs oferite. Nu ezitati - daca aveti o nedumerire sau nevoie de asistenta la setarea posibilitatii de control prin internet...personalul nostru bine pregatit si binevoitor este disponibil si este dispus sa va ofere asistenta! De foarte multe ori, o situatie se poate clarifica prin intermediul controlului de la departare a sistemului. Suntem aici si suntem pregatiti sa va ajutam!

Meniul dvr-ului este in mai multe limbi straine de circulatie internationala printre care si limba Romana. Detine functia dual- stream, CMS gratuit si accepta stick Wi-Fi sau modem 3G.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

DVR cu 16 canale ADN2-416v2, Dual Steam, FULL 960H

DVR cu 16 canale ADN2-416v2, Dual Steam, FULL 960H

Digital Video Recorder de ultima generatie cu 16 canale video, Full 960H, 4 canale audio, compresie H264. HDMI, dual stream, playback 16 canale. Posibilitate vizualizare pe smartphone.

Scrieţi o recenzie