DVR 8 canale ADH2-308v2 ENVIO

ADH2-308v2

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Varianta de upgrade ADH2-308v2 este un DVR impresionant cu 8 canale care asigura utilizatorului e experienta spectaculoasa si un raport calitate-pret excelent.

More details

lei 480.00

Descriere
Specificatii

Caracteristici principale    Explicatii termeni

Temperaturi de functionare 0-50 grade
Canale video 8
Canale audio 4
Rezolutie la inregistrare 8*AHD-H 1080p@12 fps , 8*AHD-N 1080N , Analog + IP(HVR):4*AHD-H(analog)+4*1080P(network) Only IP(NVR): 8*1080P, 16*960P;4*3M , 4*5M
Iesiri video HDMI, VGA, BNC
Vizualizare telefon mobil IOS - Iphone, Ipad, Android - orice telefon, orice tableta
FPS 12
Protocol ONVIF 2.2
AHD Da

Cu o calitate a inregistrarii impresionante (8*AHD-H1080p@12 fps , 8*AHD-N 1080N , Analog + IP(HVR):4*AHD-H(analog)+4*1080P(network) Only IP(NVR): 8*1080P, 16*960P;4*3M , 4*5M  ), digital video recorderul ADH2-308v2 mizeaza pe un sistem propriu de operare care ii ofera stabilitate si siguranta (Linux) si are un meniu in mai multe limbi de circulatie internationala. Unul dintre cele mai importante modele de pe piata in acest moment, ADH2-308v2 asigura utilizatorilor numeroase functionalitati de ultima generatie si impresioneaza prin fiabilitate, stabilitate si eleganta. 


Dvr-ul ADH2-308v2  in varianta sa de upgrade s-a impus prin caracteristicile sale pe piata din tara noastra, dar si printr-un pret accesibil. Calitatea inregistrarilor si imaginilor oferite este una excelenta, iar raportul calitate-pret cu care acest dispozitiv se vinde este unul formidabil.  Inclus intr-un sistem de supraveghere video, acest digital video recorder de ultima generatie ofera o calitate nesperata si adecvata cerintelor pietei. Fiabil, elegant si eficient, ADH2-308v2 are 8 intrari video clasice BNC, 4 intrari audio, port VGA, HDMI precum si porturi USB pentru back-up si control. In plus interfata HDMI ii asigura oportunitatea de a inregistra si captura imagini la cel mai inalt nivel tehnologic.

ADH2-308v2  este asa cum mentionam fericitul beneficiar al unui sistem propriu de operare (Linux) care nu va permite accesul virusilor sau fisieserolr daunatoare sa acceseze inregistrarile dvs. Dincolo de faptul ca poate suporta inclusiv camerele de supraveghere de tip IP, ADH2-308v2 va ofera sansa sa va supravegheati de la distanta sistemul dumneavoastra video, atat timp cat veti beneficia de o conexiune la internet. Printr-o parola si o adresa ip, folosindu-va de un smartphone, o tableta sau un laptop, conectarea dumneavoastra la sistemul video si automat controlul total si monitorizarea efectiva sunt foarte simple. Retineti ca montarea acestui dispozitiv este foarte simpla, iar montarea sa intr-un sistem cu camere video de supraveghere se face prin conectarea cablurilor cu mufe BNC.

DVR-ul suporta un hard-disk de pana la 6TB si ofera utilizatorilor cateva functii sofisticare de ultima generatie precum Inregistrare, PTZ, Tur, Alarma, Video Push, Email, Ghid Meniu , detectie la miscare, trimitere date catre mail predefinit, dual-stream, pentaplex precum si functii playback ca redare, pauza, stop, derulare, redare accelerata, redare in reluare sau zoom digital.  

Garantia de 2 ani

Toate sistemele noastre sunt acoperite de o garantie termen de doi ani de zile din momentul livrarii. In tot acest timp, echipamentele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie sau defectelor operationale (nu si pentru suprasarcini).

Asistenta gratuita

Acordam suport tehnic telefonic, nelimitat, pentru toate produs oferite. Nu ezitati - daca aveti o nedumerire sau nevoie de asistenta la setarea posibilitatii de control prin internet...personalul nostru bine pregatit si binevoitor este disponibil si este dispus sa va ofere asistenta! De foarte multe ori, o situatie se poate clarifica prin intermediul controlului de la departare a sistemului. Suntem aici si suntem pregatiti sa va ajutam!

Recenzii

Scrieţi o recenzie

DVR 8 canale ADH2-308v2 ENVIO

DVR 8 canale ADH2-308v2 ENVIO

Varianta de upgrade ADH2-308v2 este un DVR impresionant cu 8 canale care asigura utilizatorului e experienta spectaculoasa si un raport calitate-pret excelent.

Scrieţi o recenzie