Camera supraveghere RCR36| Camere video de exterior

RCR36

sigilat

Comanda prin telefon: 0733.278.227 / 0726.552.406

Camera supraveghere RCR36 are lentila fixa 3,6 mm si 36 bucati de leduri IR, distanta iluminare de maxim 30 M, 1/4" CMOS 420 TVL. Se foloseste indeosebi in cadrul sistemelor de supraveghere lowcost.

More details

lei 90.00

Descriere
Specificatii

Phasellus imperdiet, nulla et dictum interdum, nisi lorem egestas odio, vitae scelerisque enim ligula venenatis dolor. Maecenas nisl est, ultrices nec congue eget, auctor vitae massa. Fusce luctus vestibulum augue ut aliquet. Mauris ante ligula, facilisis sed ornare eu, lobortis in odio. Praesent convallis urna a lacus interdum ut hendrerit Phasellus imperdiet, nulla et dictum interdum, nisi lorem egestas odio, vitae scelerisque enim ligula venenatis dolor. Maecenas nisl est, ultrices nec congue eget, auctor vitae massa.

1/4"Color CCD
420 TV Line
IR LED: 36PCS ,
IR Distance:30M
Lens:Board Lens 3.6mm
Water Resistance : IP65
3 Axis Bracket
Auto White Balance(AWB)
Dimension :100(W) x77(H) x77(D)mm
Pixels: PAL:500(H)×582(V)  NTSC:510(H)×492(V)
TV System: PAL/NTSC
Sync System:Internal
IR Status      Under 10 Lux By CDS
Usable Illumination     0 Lux/F2.0 (LED ON)
IR Power On     CDS Auto Control
S/N Ratio     ≥48dB (AGC OFF)
Gamma Correction     0.45
Video Out     Composite Signal (1.0Vp-p, 75Ω)
Scanning System     PAL:625 Lines, 50 Field/Sec;NTSC:525 Lines, 60 Field/Sec
Electronic Shutter Time     Auto:PAL 1/50-1/100,000Sec;NTSC 1/60-1/100,000Sec
Operation  Temperature     -10℃ ~ +50℃ RH95% Max
Storage  Temperature     -20℃ ~ +60℃ RH95% Max
White Balance     Auto

Un aspect foarte important de luat in considerare cand vine vorba de camere supraveghere video exterior, este rezistenta acestora la temperaturi inalte sau scazute, zapada, briza, precipitatii sau soare.

O camera de monitorizare care nu e facuta pentru asa conditii se va strica extrem de repede si in acest fel investitia care intr-o prima faza a parut mica se va modifica substantial.

INDICATII: cum selectam camere supraveghere exterior

Modele variate de camere supraveghere exterior sunt achizitionate in diverse obiective. Daca este vorba de o camera ce supravegheaza un autovehicul stationand atunci este nevoie sa detina cateva calitati, cand este o camera pentru observarea traficului alte caracteristici, iar daca este folosita pentru observarea intrarii in casa, institutie de invatamant, cladire de birouri, cu totul alte caracteristici.

Acum sa evidentiem care sunt trasaturile tehnice ale unei camere supraveghere exterior si pentru ce folosesc
ele. Dupa aceea putem sa alegem propice o camera video.Daca doriti o camera pentru acasa, trebuie sa observatiile urmatoarele caracteristici: felul lentilei, tipul sistemului de infra rosu, gradul de rezistenta la mediul exterior. Lentila unei camere este caracterizata de o raza focala. Daca bugetul permite, cea mai folositoare selectie este o lentila varifocala, care va sti sa isi focalizeze singura imaginea in punctul in care simte miscarea. Insa e nevoie sa tineti cont ca in situatia unor arii cu miscare continua se poate ca aceasta concentrare sa nu se realizeze in punctul in care va doriti. Rezolutia unei camere este si ea de mare importanta, dar pentru o camera de exterior orice rezolutie peste 600 linii este indestulatoare, pentru folosirea casnica. O alta trasatura de mare valoare a camerei este sistemul de realizare a luminii. Ganditi-va la o arie unde dimineata este intunecos iar soarele lumineaza din spate iar in a doua parte a zilei soarele lumineaza din partea opusa. O camera fara modulul  wide dynamic range va avea o dificultate de realizare a luminozitatii.

Felul sistemului de infrarosu este la fel de folositor pentru noapte cum este calitatea capturii ziua. In afara de distanta recomandata, ce pare pe fisa tehnica a camerei, mai trebuie luate in calcul si felul de iluminator si mai ales consumul lui.

In cazul in care valoarea curentului nu este de ajuns iluminatorul va merge pe rute mult mai mici decat cele specificate in fisa tehnica. Tineti cont ca in cazul aplicarii IR calitatea imaginii scade simtitor.

Gradul de rezistenta la factorii de vreme este un criteriu care pana de curand nu era relevant, dar datorita modificarilor climatice din ultimii ani si a aparitiei valorilor extreme de temperatura, trebuie avuta in vedere si aceasta rezistenta. De obicei, multe camere supraveghere exterior functioneaza intre +60 si -15 grade Celsius.
Cum insa apar temperaturi si in afara acestor intervale, in special ca valorile sunt masurate la umbra si in anume conditii, mai bine ca in cazul in care stiti ca locatia este supusa unor conditii puternice sau extreme ce pot sari peste aceste granite, sa folositi carcase alimentate electric pentru aceste camere. Pericolul atunci cand se utilizeaza o camera peste valorile permise (IP 66 este norma de protejare pentru praf si APA) este fie sa inghete firele din ea si sa se defecteze, fie chiar sa arda in cazul temperaturilor foarte inalte.

Asadar, daca aveti o camera ce va fi amlasata pe exteriorul unei case, institutii, asociatii de proprietari trebuie sa aveti in vedere: amplasarea fata de soare, pentru a vedea cum cade lumina pe lentila si pe locurile supravegheate, rezolutia camerei, distanta fata de obiectul pe care doriti sa il supravegheati atat pentru focalizare cat si pentru InfraRosu si, nu ultima, rezistenta la fenomene meteo extreme.

Costul unei camere supraveghere exterior oscileaza intre 100 si  2500 lei pentru o camera All-In-One dar poate atinge char si 30.000 lei  pentru o camera Speed-Dome IP de monitorizare trafic.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Camera supraveghere RCR36| Camere video de exterior

Camera supraveghere RCR36| Camere video de exterior

Camera supraveghere RCR36 are lentila fixa 3,6 mm si 36 bucati de leduri IR, distanta iluminare de maxim 30 M, 1/4" CMOS 420 TVL. Se foloseste indeosebi in cadrul sistemelor de supraveghere lowcost.

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: